Haberler

Diyarbekirspor'da Gözler Sancaktepe Maçında

Güncelleme:

Diyarbekirspor A.Ş.'de gözler yarın deplasmanda oynanacak Sancaktepe Belediyespor maçına çevrildi.

Geçen Cumartesi günü sahasında Gaziosmanpaşaspor'u 3- 2 yenerek 4 maç sonra 3 puanla tanışan Spor Toto 3. Lig 2.Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş.'de gözler Çarşamba günü deplasmanda oynanacak Sancaktepe Belediyespor maçına çevrildi. Teknik Direktör Altunsoy, İstanbul'dan 3 puanla dönerek galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

"3 puanın yanında bazı oyuncuları kazandık"

Gaziosmanpaşa'yı yenerek haftayı 3 puanla kapatan Diyarbekirspor'da Teknik Direktör Namık Altunsoy, 3 puan ve ilk kez 3 gol atmalarının yanı sıra bazı oyuncuları kazandıklarına dikkat çekerek, yapılan hataları da masaya yatıracaklarını söyledi.

"Galip gelmek güzel bir olay"

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktıkları maçı kazanmanın sevindirici olduğunu anlatan Altunsoy, "Her şeyden önemli olan kazanmaktı, biz bunu başardık. İlk kez oynayan ve başarılı performans sergileyen oyuncular kazancımız oldu. Ancak maçın 3-0'dan 3-2'ye gelmesi de bizim için derslerle doludur. Bunların analizini yapacağız ve bir daha olmaması için tedbir alacağız" dedi.

"Sancaktepe maçı çok önemli"

Çarşamba günü (yarın) çok önemli bir maça daha çıkacaklarının altını çizen Altunsoy, futbolculardan bu maça odaklanmalarını istediğini dile getirdi. Altunsoy, "Yoğun bir maç trafiğimiz var. Bu galibiyeti hemen unutmak zorundayız. Çarşamba günü önemli bir maça daha çıkacağız. Sancaktepe Belediyespor'u deplasmanda yenerek çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Ligde çok iyi giden takımlar var. Ancak biz de seri yakalayarak yolumuza devam etmeyi planlıyoruz. Rakiplere değil, kendi işimize bakıyoruz" diye konuştu.

"Seri yakalamak istiyoruz"

Kulüp Başkan Vekili Cemal Doğrul ise Gaziosmanpaşa maçına ilişkin yaptığı açıklamada, ikinci yarıda yedikleri gollere rağmen maçı kazanmalarının güzel bir duygu olduğunu söyledi. Doğrul, "Çok daha farklı kazanabilirdik. 3-0'dan sonra rehavete kapıldık ve bu skor ortaya çıktı. Yine de kazandığımız için mutluyuz. Bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Devamı gelecek inşallah. Seri yakalamak istiyoruz" dedi.

Futbolculardan Erhan Kurt ve Serdar Cansu ise bu galibiyetin devamını getirerek en kısa zamanda üst sıralara tırmanacaklarını iddia ettiler.

Kaynak: Temsilci / Spor

Gaziosmanpaşaspor Sancaktepe İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title