Haberler

Diyar'da Maltepespor Hazırlıkları Sürüyor

Güncelleme:

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, Maltepe maçının idmanlarını sürdürüyor.

Geçen haftayı sahasında oynadığı ve 0 – 0 berabere kaldığı Arsinspor maçı ile geçirip moral kaybeden Yeşil - Kırmızılı takım Teknik direktör Mustafa Ceviz nezaretinde yüksek tempolu bir idman yaptı.

Kendi tesislerinde. Koşu kültürfizik hareketleri ile birlikte teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yaptılar. Kalecilere özel çalışmalar yaptırıldı.


Yaklaşık iki buçuk saat süren idman boyunca morallerin iyi olmadığı görüldü. Teknik direktör Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, "Göreve başladığım günden beri hedefim başarıdır öylede olacaktır. Yeni Diyarbakırspor üst sıraların takımıdır, öylede olacaktır. Kaybettiği puanlar yüzünden layık olduğu sıraya inmiştir. Bu haftadan başlamak kaydıyla tüm maçlarımızı puan ve puanlar için oynayacağız. Yeni Diyarbakırspor'un şanına layık bir şekilde mücadele edip başarılı olacağımıza inanıyorum. Şimdi tek düşüncemiz deplasmanda oynayacağımız Maltepe maçıdır. İdmanlarımızı Cuma gününe kadar sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Maltepespor Arsinspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title