Haberler

Denizli Belediyespor'da Büyük Sevinç

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor'u yenen Denizli Belediyespor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Yeni Malatyaspor'u yenerek rahat bir nefes alan Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Adnan Erkan, alınan galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 22. hafta maçında şampiyonluk yarışındaki Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Denizli Belediyespor'da moraller yüksek. Denizli Belediyespor Onursal Başkanı ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın da izlediği karşılaşma sonrasında, kırmızı-beyazlıların sevinci dikkat çekti.

İçinde bulundukları durumun Yeni Malatyaspor karşılaşmasını çok önemli hale getirdiğini belirten Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, "Zor bir maçtı. Ligin en iyi futbolunu oynayan 3-4 takımdan biri olan Yeni Malatyaspor'u yenerek moral bulduk. Dersimize iyi çalışmıştık ve nasıl oynayacağımızı biliyorduk. Futbolcuların verdiğimiz görevleri sahada en iyi şekilde uyguladılar. 2-3 net pozisyonumuz var ama yine de 1 farkla da olsa kazanmasını bildik. Haftanın sonuçlarına bakarsak, kazandığımız 3 puanın ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz. Tehlike hattındaki diğer takımlarda kazandılar. Hem ligde tutunmak ve hem de ilkemiz doğrultusunda genç sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz. Her iki yolda da başarılıyız. Hamdolsun kazandık ve 3 puan aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

Denizli Belediyespor bu galibiyetle puanını 22'ye çıkarırken, iki basamak yükselip, 12. sırada yer aldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizli Belediyespor Yeni Malatyaspor Osman Zolan Adnan Erkan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title