Haberler

Denizli Belediyespor Alanya'ya Gitti

Güncelleme:

Alanyaspor ile karşılaşacak Denizli Belediyespor, bu sabah Alanya'ya gitti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 28. hafta maçında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, bu sabah Alanya'ya gitti.

Denizli Belediyespor galibiyet parolası ile Alanya'ya gitti. Manavgat Kızılot Beldesi'ne bağlı Çenger Köyündeki Çenger Beach Resort Otel'de konaklayacak olan Denizli Belediyespor kafilesi, sabah tesislerde yapılan kahvaltı sonrası yola çıktı. Pazartesi günü Kınıklı Altyapı tesislerinde yaptığı tek antrenman sonrası Alanyaspor maçına çıkacak olan kırmızı-beyazlılarda, kart cezalısı Çağrı forma giyemeyecek.

Ligde son maçlarda mağlubiyet alan Alanyaspor ile, 4 maçtır 3 puana hasret Denizli Belediyespor arasındaki karşılaşmayı, Sakarya Bölgesi'nden Erkan Engin yönetecek. Engin, 12 Ekim 2012'de oynanan ve Yeni Malatyaspor'un Denizli Belediyespor'u 1-0 yendiği karşılaşmayı yönetmişti. Maçın ikinci hakemi Bolu Bölgesi'nden Levent Görün, üçüncü hakem ise yine Sakarya Bölgesinden Ahmet Şanslı.

Denizli Belediyespor Alanya'daki son üç maçta 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. İlk yarıda Denizli'de ki maç, 1-0 Alanyaspor'un galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, ligdeki konumları itibariyle puan ya da puanlara çok ihtiyaçları olduğunu ve zorlu deplasmandan en iyi skorla dönmeye çalışacaklarını söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizli Belediyespor Manavgat Kızılot Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title