Haberler

    Edgar Davids Futbolu Bırakıyor

    Güncelleme:

    Barnet'ta oyuncu-menajer olarak kariyerini sürdüren 40 yaşındaki Edgar Davids, hakemlere tepki olarak futbolu bırakacağını duyurdu.

    İngiltere Conference Ligi'nde Barnet'da forma giyen Hollandalı efsanevi yıldız Edgar Davids, hakemlerin kendisini hedef haline getirmesini protesto etmek amacıyla aktif futbolculuk hayatına son vereceğini açıkladı.

    "HAKEMLER BENİ HEDEF SEÇİYOR"

    En son Salisbury karşısında çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Davids, yerel medyaya yaptığı açıklamada, "Daha fazla oynamanın anlamı yok. Hakemler olayın tüm eğlencesini öldürüyor. Kaç maça çıktığımı tam olarak hatırlamıyorum ama hakemler garip bir şekilde beni hedef seçiyorlar. Ben oynamak istiyorum, onlar oynatmamak. Bu şartlar altında daha fazla devam edemeyeceğim." şeklinde konuştu.

    Yeşil sahalara veda etmeye hazırlanan 40 yaşındaki tecrübeli futbolcu, aynı zamanda Barnet'in teknik direktörlüğünü de yapıyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title