Haberler

Dardanelspor Teknik Direktör Uygun ile Yollarını Ayrıdı

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup takımlarından Dardanelspor'da teknik direktör Fatih Uygun'un görevine son verdi.

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup takımlarından Dardanelspor'da teknik direktör Fatih Uygun'un görevine son verdi. Antalya'da takımla kampta olan genç çalıştırıcı, yönetimin kararıyla şoke olduğunu söyledi. Uygun, "Takımı şampiyonluk potasına sokmuştum. 3 yılık sözleşmem vardı. Başkan Mehmet Önen benimle 5 sene çalışmak istediğini söylemişti. Çok üzgünüm" dedi. Bu arada yönetimin deniz Kolgu ile görüştüğü öğrenildi.

Öte yandan kırmızı beyazlılar, İsveç 2'nci Lig takımlarından Dalkurd FF'de forma giyen Türk asıllı Mattias Mete'yi renklerine bağladı. 29 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzalandı. Futbola Atvidaberg'de başlayan Mete daha sonra Syrianska, Husqvarda, Vendsyssel ve Dalkurd FF ile ülkemizde Şanlıurfaspor'da forma giydi. Tecrübeli futbolcu İsveç U17 ve U19 Milli Takımlarında görev yaptığı 18 karşılaşmada 5 gol kaydetti.

- Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Dardanelspor Antalya İsveç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title