Haberler

Chelsea Deplasmanda Manchester City'yi 3-1 Yendi

Güncelleme:

Premier Lig'de Chelsea deplasmanda Manchester City'yi 1-0 geriye düşmesine rağmen Costa, Willian ve Hazard'ın golleriyle 3-1 yenmeyi başardı.

Manchester City - Chelsea maçı! İngiltere Premier Lig'in 14. haftasında Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi. Etihad Stadium'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Chelsea, 3-1'lik skorla kazandı.

COSTA FARKINI KOYDU

Manchester City, 45. dakikada Gary Cahill'in kendi kalesine attığı golle öne geçti. Chelsea, 60. dakikada Diego Costa, 70. dakikada Willian ve 90. dakikada Eden Hazard'ın golleriyle galibiyete uzandı.

AGÜERO VE FERNANDİNHO ATILDI

Manchester City'de maçın 7. uzatma dakikasında Sergio Kun Agüero ile Fernandinho, kırmızı kartla oyundan ihraç edildiler.

Bu sonuçla birlikte Manchester City, mart ayından bu yana ilk kez kendi sahasında bir resmi maç kaybetmiş oldu.

TOURE FORMA BULDU

Manchester City'nin Türk asıllı oyuncusu İlkay Gündoğan, mücadeleye ilk 11'de başladı ve 76. dakikada yerini Yaya Toure'ye bıraktı.

Bu sonucun ardından Chelsea 34 puana yükselirken zirvedeki yerini korudu. Manchester City ise 30 puanda kaldı. Chelsea, gelecek hafta Stamford Bridge'te West Bromwich Albion'ı ağırlayacak. Manchester City ise King Power'da Leicester City'nin konuğu olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Eden Hazard Diego Costa Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title