Haberler

Cannavaro'nun Geleceği Belirsiz

Napoli’nin tecrübeli savunma oyuncusu Paolo Cannavaro’nun ligin güçlü ekiplerinden Inter’e transfer olacağı haberleri menajeri tarafından yalanlandı.

Sezon başında takımın teknik direktörlüğüne getirilen Rafael Benitez'in ilk tercihlerinden biri olmayan ve Miguel Britos – Raul Albiol ikilisinin arkasına düşen Paolo Cannavaro'yla ilgili haberleri ardı arkası kesilmiyor.

Inter'in teknik direktörü Walter Mazzarri'nin eski öğrencisi olan Paolo Cannavaro'nun da Hugo Campagnaro'dan sonra Ocak ayı transfer döneminde Inter'e geçiş yapacağıyla ilgili dedikodularla ilgili konuşan Cannavaro'nun menajeri Gaetano Fedele, FC Inter News'a şu açıklamaları yaptı:

"Şunu söyleyebilirim ki Cannavaro'nun adının Inter gibi büyük bir takımla anılması bizim için önemli bir gurur vesilesi. Ama bu konuda herhangi önemli bir gelişme olmadığını söyleyebilirim. Milano kulübü bize ilgisini yaz aylarında göstermişti ama o günden beri durumda bir değişme olmadı. Şu anda her şey stabil konumda ve bu konu hakkında konuşmak doğru olmaz."

Napoli'nin kaptanlığını yapan Paolo Cannavaro, bu sezon Serie A'da sadece 4 maç forma giydi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Rafael Benitez Miguel Britos Napoli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title