Haberler

Bursaspor'da Duvarlara İstifa Sesleri

Güncelleme:

Ligde alınan kötü sonuçlardan dolayı Başkan Recep Bölükbaşı'yı istifaya davet pankart açan bazı yeşil beyazlı taraftarlar, bu defa da duvara göreve bırakmasını isteyen yazı yazdılar.

Takımlarının ligde aldığı olumsuz sonuçlar yüzünden daha önce Başkan Recep Bölükbaşı'yı istifaya davet pankart açan bazı yeşil beyazlı taraftarlar, bu defa da duvara göreve bırakmasını isteyen yazı yazdılar.

"ISRAR ETME İSTİFA ET"

Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne giden yeşil beyazlı taraftarların tesisin duvarlarına, "İstifa güzel bir şeydir" diye yazdıkları görüldü. Daha önce ise bir grup Bursaspor taraftarı, Başkan Recep Bölükbaşı'nı hedef alarak, "Israr etme. İstifa et" pankartı açmıştı.

Bazı taraftarlar ise daha sonra, "Başkana sallamayın, atkıları sallayın", en son olarak da, "Israr et. İstifa etme" pankartları açmıştı.





Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Recep Bölükbaşı Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

gsliMobil-ANDROID:

aslinda kadro bursanin cok iyi zaman lazm

3
3
yanıtYanıtla
Sahbaba:

Dün bir bugün iki durunbakalim

1
1
yanıtYanıtla
arsiz:

yav bu turkiyede futbol taraftarlari manyak futbolu baskan oynamiyorki taktikleri baskan vermiyorki niye isdifaya carilir bilmem isde futbol anlayisi bu turkiyede sen baskani isdifaya caracananaca oynayamiyan futbolcunu seyirci olarak oynatmaya calis

1
0
yanıtYanıtla
TEXAS16:

bu sene recep bölükbaşının en yanlış transferi ertuğrul sağlamdı bence ertuğrul hoca iyi hoca olsaydı eskişehirde 2 senede ne yaptı söyleyin pardon az daha küme düşüyorlardı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title