Haberler

Bursaspor'da 3 Yıldız Kadroya Alınmadı

Güncelleme:

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, yıldız futbolcular Sestak, Kazım ve Belluschi'yi Akhisar Belediyespor maçının kadrosuna almadı.

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, yıldız futbolcular Sestak, Kazım ve Belluschi'yi Akhisar Belediyespor maçı kadrosuna almadı. Alman çalıştırıcının bu futbolcuları Beşiktaş maçına sakladığı öğrenildi.

Bursasspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 6. hafta maçında kendi evinde Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor. Son maçlar öncesi gruptan çıkmayı garantileyen yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmadan da en az 1 puan alarak, grubu lider bitirmek istiyor. Akhisar Belediyespor cephesinde ise, mutlak 3 puan hedefleniyor. 5 hafta itibariyle Bursaspor'un 10, Akhisar Belediyespor'un ise 8 puanı bulunuyor.

BELLUSCHİ, SESTAK VE KAZIM KADRODA YOK

Bursaspor'da Teknik Direktör Christoph Daum, yıldız futbolcular Fernando Belluschi, Sestak ve Kazım'ı Akhisar Belediyespor maçı kadrosuna almadı. Alman çalıştırıcının hafta sonunda oynanacak Beşiktaş maçı öncesi üç futbolcuyu dinlendirdiği öğrenildi. Ayrıca yeşil-beyazlıların başarılı defans futbolcusu Serdar Aziz de karşılaşmayı yedek kulübesinden takip edecek. Sakatlığı bulunan Ethem ile birlikte Ozan İpek de maç kadrosuna alınmadı. Bursaspor'un devre arasında renklerine kattığı Renato Caja ise, ilk kez taraftarların önünde bir müsabakaya çıkıyor.

MAÇ KADROLARI

Her iki takım da zorlu müsabakaya şu 11'ler ile çıkacaklar:

Bursaspor: "Frey, Basser, İbrahim, Civelli, Taiwo, Şamil, Bekir, Ozan, Caja, Ferhat, Fernandao."

Akhisar Belediyespor: "Emrah, Serkan, Çağdaş, Merter, Kenan, Uğur, Mehmet, Niasse, Güral, Emrah, Sesar." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Fernando Belluschi Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title