Haberler

Bursa'da Rahvan At Yarışlarına Büyük İlgi

Güncelleme:

"Osman Gazi'yi anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri"nde yapılan rahvan at yarışları, büyük bir heyecana sahne oldu.

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin bu yıl 9'uncusunu düzenlediği " Osman Gazi'yi anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri"nde yapılan rahvan at yarışları, büyük bir heyecana sahne oldu.

10 AYRI KATEGORİDE YAPILDI

Yunuseli Mahallesi'nde yapılan yarışmalarda 120 at 10 ayrı kategoride dereceye girebilmek için mücadele verdi. Yarışlara Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile çok sayıda davetli katıldı. Recep Altepe, "Ecdada sahip çıkmak, ecdadın yolundan gitmek bence çok önemli bir olay. Bunu en güzel şekilde gerçekleştirenleri yürekten kutluyorum. Osmangazi belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve Rahvan At Yetiştiricileri Derneği Başkanı İhsan Gür olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Büyük bir heyecana sahne olan yarışlarda dereceye giren isimler şöyle;

BAŞ: Ayhan Karakuş, BAŞALTI: Nurettin Yüce, BÜYÜKORTA: Rıdvan Zambak, KÜÇÜKORTA: Ayhan Karakuş, DESTE: Mustafa Sertkaya, 4'LÜ TAYLAR: Orhan Uslu, 3'LÜ TAYLAR: Mustafa Çetin, TOZKOPARAN: Eşref Yavuz, YERLİ DOLUDİZGİN: Nalbant Enver Öztürk, ARAP DOLUDİZGİN: Tarık Dikencik.

FOTOĞRAF - Bursa / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Osmangazi Belediyesi Ayhan Karakuş Recep Altepe Osman Gazi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title