Haberler

Botaş, Girne Üniversitesi Maçında Galibiyet Hedefliyor

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden BOTAŞ'ın başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, 26 Kasım Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Girne Üniversitesi maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden BOTAŞ'ın başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, 26 Kasım Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Girne Üniversitesi maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yıldızoğlu, kulüp tesislerinde, oyuncusu Özge Kavurmacıoğlu ile düzenlediği basın toplantısında, lige Hatay Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetle başladıklarını hatırlattı.

Ardından yaptıkları iki maçı uzatmalarda kaybettiklerini, geride kalan hafta da Galatasaray karşısında müsabakaya iyi başlamalarına rağmen önemli anlarda gerekli enerjiyi ortaya koyamadıkları için mağlup olduklarını belirten Yıldızoğlu, şöyle konuştu:

"Ligde 4 maçta 1 galibiyetimiz var. Önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız Girne Üniversitesi karşılaşmasını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Rakibimizin galibiyeti yok ama onlar da çok önemli transferler yaptı. Biri yıllardır ligimizde oynayan Cappie Pondexter, diğeri de geçen sene Orduspor'da forma giyen Tijana Krivacevic. Onlar da çok güçlendiler, bizim müsabakayı çıkış maçı olarak görüyorlar. İki takım için de çok önemli maç olacak. İnşallah oyuncularımız gereken fedakarlığı gösterecek ve bu maçı kazanacağız."

Ceyhun Yıldızoğlu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiremediklerini, çok sayıda oyuncunun milli takımlara gitmesi sebebiyle bu süreçte 6 basketbolcuyla antrenman yapmak zorunda kaldıklarını dile getirdi.

Kavurmacıoğlu: "Girne Üniversitesi maçında farkımızı göreceksiniz"

BOTAŞ'ın oyuncularından Özge Kavurmacıoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle başladıkları sezonda daha sonra beklemedikleri yenilgiler aldıklarını kaydetti.

Çok iyi çalıştıklarını aktaran 23 yaşındaki oyuncu, "Taraftarımızdan umutlarını yitirmemesini istiyorum. Her maç sonrası eksiklerimizi değerlendiriyoruz. Takım olarak yapmamız gerekenleri konuşuyoruz. Girne Üniversitesi maçı bizim için çok önemli. Bu maçta farkımızı göreceksiniz." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Özge Kavurmacıoğlu Ceyhun Yıldızoğlu Bilyoner Girne Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title