Haberler

Beşiktaş'ta Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman kondisyon ve dinlenme çalışmaları ile başladı. İdman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve 5'e 2 pas çalışmaları ile devam etti. Antrenman serbest koşu çalışması ile son buldu. İdmana tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida, Dentinho ile Sivasspor maçında leğen kemiğinde ezik olan Veli Kavlak ve sağ alt adalesine darbe alan Ersan Gülüm katılmadı. Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal ise takımdan ayrı koşu çalışması yaparken, Cenk Gönen ve Mustafa Pektemek takımla birlikte yapılan antrenmanda yer aldı.

Bu arada Beşiktaş kulüp doktoru İsmail Başöz, siyah-beyazlı futbolcular Veli Kavlak ve Ersan Gülüm'ün tedavilerinin yapıldığını ve yarınki antrenmana katılacaklarını kaydetti.

Siyah-beyazlı ekip, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın saat 10.30 ve 17.00'de yapacağı çift idmanla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Veli Kavlak Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title