Haberler

Beko Basketbol Ligi Şampiyonu Beşiktaş Milangaz...

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6.maçında Anadolu Efes'i 80-76 yenen Beşiktaş Milangaz, maçtan sonra düzenlenen törende şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında Anadolu Efes'i 80-76 yenen Beşiktaş Milangaz, maçtan sonra düzenlenen törende şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen törende, sahaya kurulan platformda Beşiktaşlı oyuncular ve teknik heyet, madalyalarını Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ile Arçelik A.Ş. Genel Müdürü ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlu'ndan aldı.

Demirel ve Çakıroğlu, daha sonra şampiyonluk kupasını takım kaptanı David Hawkins'e verdi.

Kupa Hawkins'in ellerinde yükselirken, saha konfeti yağmuruna tutuldu. Beşiktaşlı oyuncular ve taraftarlar büyük coşku yaşadı.

Kupa törenine, önünde "Şampiyon Beşiktaş Milangaz", arkasında da kupa resimlerinin olduğu "3'ü 1 arada" yazılı tişörtle çıkan siyah-beyazlı oyuncular, tören sırasında elleriyle de 3 işareti yaptı.

Beşiktaşlı oyuncular, kupayla salonda tur attı. Arroyo ve Hawkins ise tribünlere doğru şampanya patlattı.

Anadolu Efesli oyuncular ve teknik heyet, tören için sahaya gelmezken, ikincilik plaketini Turgay Demirel, takım kaptanı Kerem Tunçeri'ye verdi.

Muhabir: Alim Tunçay / Mehmet Fatih Duman

Yayıncı: Nurettin Coşkun - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Anadolu Efes Milangaz Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title