Haberler

    Almanya Şampiyonu Bayern Münih Yeni Sezonun Açılışını Yaptı

    Güncelleme:

    Almanya şampiyonu Bayern Münih, 2014-2015 sezonun açılışını 65 bin seyircinin önünde yaptı.

    Münih’teki Allianz Arena’da yapılan sezon açılışında, yaklaşık 65 bin taraftar Bayern Münih takımıyla buluşmanın heyecanını yaşadı.

    Oyuncuların ve teknik ekibin teker teker sahaya çağrılarak takdim edildiği etkinlikte en son Brezilya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2014 Dünya Kupası’nda şampiyon olan takımın 6 oyuncusu sahaya çıktı ve Mario Götze’nin Dünya Kupası’nın finalinde attığı gol ekrana yansıtıldı.

    Bayern Münih’in yeni transferleri Pepe Reina, Juan Bernat, Robert Lewandowski ve Sebastian Rode de ilk kez Allianz Arena’da taraftarların önüne çıktı.

    Takımın tanıtılmasının ardından sanatçı Andreas Bourani sahne aldı. Daha sonra Bayern Münih takımı Teknik Direktör Pep Guardiola’nın yönetiminde antrenman yaptı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Franck Ribery ve Thiago katılmadı.

    Bayern Münih’in Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, taraftarların stadı doldurmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, ‘’Bu yıl da iyi ve başarılı bir sezon geçireceğimiz konusunda iyimserim’’ dedi.

    Öte yandan Bayern Münih’in 13 Ağustos’ta Borussia Dortmund ile oynayacağı Süper Kupa maçında Ribery ve Rafinha’nın forma giyemeyeceği bildirildi.

    Dizinden sakatlığı bulunan Ribery’nin 1 hafta idmanlara ara vermesi gerektiği ifade edilirken, Rafinha’nın da bugün yapılan idmanda ayağını burktuğu ve sakatlandığı kaydedildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Franck Ribery Bayern Münih Almanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title