Haberler

Başbakan'ın Uyardığı Futbolcu: Dövmelerimi Sildirmeyeceğim

Güncelleme:

Erdoğan'ın, kolundaki dövmeleri sildirmesi için uyardığı G.Saraylı futbolcu Berk Yıldız, "Herkesin kendi tercihi ve ben böyle mutluyum." diyerek geri adım atmadı.

İstanbul'da Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açılışına katılan Başbakan Erdoğan'ın, Galatasaraylı Berk Yıldız'ın kolundaki dövmeleri silmesi isteğine genç futbolcudan yanıt gecikmedi. Genç oyuncu, dövmelerini sildireceğine söz verdiği iddialarını Twitter'dan yalanladı.

"HERKESİN KENDİ TERCİHİ VE BEN MUTLUYUM"

Başbakan Erdoğan'a dövmeleri sildirmek için söz verdiği yönündeki haberleri Twitter hesabından 'Basında yer alan her yazıya lütfen aldırış etmeyiniz.. Dövmelerimi sildirmeyi düşünmedim ve söylemedim her birinin benim için ayri anlamı var. Aralarında ailemi temsil edende var. Hocam ve Başbakanımız ile esprili bir şekilde konuşma geçti herkesin kendi tercihi ve ben böyle mutluyum.' mesajıyla yalanladı.

İşte Başbakan'la genç futbolcu arasında geçen diyalog...

"BU DÖVMELER NE YA"

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören tarafından karşılanan Erdoğan, tesis girişinde bekleyen genç futbolcularla ayak üstü sohbet etti. 18 yaşındaki Galatasaraylı genç futbolcu Berk Yıldız'ın kolundaki dövmeyi gören Başbakan, "Bu dövmeler ne ya? Niye böyle vücuduna zarar veriyorsun?" dedi.

GENÇ FUTBOLCU BAŞBAKAN'A SÖZ VERDİ

Sözlerini, "Yabancılara aldanmayın. İleride, Allah muhafaza, cilt kanserine varıncaya kadar yapabilir" diye sürdüren Erdoğan, Fatih Terim'i de yanına çağırarak, aynı sözleri tekrarladı. Genç futbolcunun dövmeleri silmek için Başbakan Erdoğan'a söz verdiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Berk Yıldız İstanbul Twitter Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title