Haberler

    Barcelona Transfere 120 Milyon Ayırdı!

    İspanyol basını, Barcelona'nın bu yaz transfer için Marco Verratti, Hector Bellerin ve Ousman Dembele'yi istediği, ayrılan bütçenin 120 milyon euro olduğu belirtildi.

    Geçen yaz oyuncu rotasyonunu artırmak için 120 milyon euro'dan fazla harcayan Barcelona'nın, bu yaz sadece 3 oyuncu için benzer bir bütçeyi ayırdığı kaydedildi.

    Bu yaz sadece 3 hedefe odaklanan Barcelona Sportif Direktörü Robert Fernandez'in, orta sahada 33 yaşına gelen Andres Iniesta'nın yerine Paris Saint-Germain'den Marco Verratti'nin transferi için tüm güçlerini denedikleri belirtildi. PSG'nin Verratti'yi satmaya yanaşmadığı ancak Barça'nın İtalyan oyuncuyu ikna ederek Fransızlar'ı satmaya mecbur bırakma odaklı bir strateji belirledikleri belirtildi.

    Barcelona'nın ikinci hedefinin Arsenal'den Hector Bellerin olduğu ancak İngiliz kulübününün 2023'e kadar kontratı olan yıldız sağ beki satmaya sıcak bakmadığı ifade edildi. Fakat, Bellerin'in altyapısından yetiştiği Barcelona'ya dönme isteğinin olduğu ve bu transferin yüksek ihtimalle bu yaz gerçekleşeceği vurgusu yapıldı.

    Barcelona'nın bu yaz için son hedefinin Rennes'de dikkatlerini çeken Ousmane Dembele olduğu yazıldı. 20 yaşındaki Fransız sol kanat oyuncusunun, geçen yaz 15 milyon euro'ya transfer olduğunun altı çizilirken, bu yaz fiyatının çok daha yüksek olduğu, Dortmund'un sakatlanan Marco Reus'un ardından satmak için çok daha az gönüllü olduğu belirtildi.

    Kaynak: Sporx.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Paris Saint Germain Robert Fernandez Iniesta Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title