Haberler

Bank Asya 1. Lig

Diyarbakırspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Dr. Abdurrahman Yakut, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu'nun Açıklamalarına Sert Tepki Göstererek, "Nebi Hatipoğlu, Basit Ayak Oyunlarından Vazgeçsin, Kimsenin Kafasını Bulandırmasın. Kendini Kurt Zannedip Puslu Havada Avcılık Yapmasın" Dedi.

Diyarbakır spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Dr. Abdurrahman Yakut, Eskişehir spor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu'nun açıklamalarına sert tepki göstererek, "Nebi Hatipoğlu, basit ayak oyunlarından vazgeçsin, kimsenin kafasını bulandırmasın. Kendini kurt zannedip puslu havada avcılık yapmasın" dedi.

Eskişehir spor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu'nun hafta başında Diyarbakır spor'u hafife alan açıklamalar yaptığını, yarın oynanacak maça bir gün kala ise Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve maçın hakemi Yunus Yıldırım'ı etki altında bırakmayı amaçlayan sözler söylediğini iddia eden Futbol Şube Sorumlusu Yakut, Diyarbakır spor'un bu sezon oynadığı 34 lig maçında aldığı 57 puanın tertemiz olduğunu ve bunun Türkiye'deki tüm spor otoriterleri tarafından takdirle karşılandığını söyledi. Nebi Hatipoğlu'nun açıklamalarını yöneticilik konusundaki deneyimsizliğine ve cahilliğine bağladığını dile getiren Yakut, "Hatipoğlu'nun yaptığı açıklamaları yöneticilik konusundaki deneyimsizliğine ve cahilliğine bağlıyorum. Hafta başında önce 'Nerede olursa olsun Diyarbakırspor'u yeneceğiz' şeklinde beyanat verdi. Kendisi karanlıktan korkup ıslık çalan adam misali büyük bir hezeyan içerisinde bu beyanatları vermiştir. Sahaya çıkmadan, mücadele etmeden maç kazanılmayacağını unutmuş olacak ki bu açıklamaları yapmıştır. Daha sonra maça bir gün kala Diyarbakırspor'a çamur atıp, MHK ve hakemleri etki altında bırakacak sözler sarf etmesi son derece üzücüdür. Gerek ligin ilk yarısında ve gerekse ikinci yarısında oynadığımız tüm maçlarda lehimize olan bir hakem hatasını göstersin ben görevi bırakmaya hazırım. Aksi takdirde kendisi Eskişehirspor'un şanlı tarihine layık bir başkan değildir. Diyarbakırspor'un maddi konusu kendisini hiç ilgilendirmez. Kendisi acaba maddi açıdan zayıf bir Diyarbakırspor ile karşılaşıp maç kazanmayı mı umut ediyordu ? Acemi olmasaydı, önce takımı bugünlere getiren teknik direktörünü harcamaz, daha sonra da futbolcuyu kadro dışı bırakmazdı. Kendisi yenileceklerini ve Eskişehir halkının da kendisinden hesap soracağını bildiği için bu tür basit hesapların peşine düşmüştür. Diyarbakır ve Diyarbakırspor'un ismi çok ağırdır. Ulu orta yerde ağzına almasın. Yoksa bunun altında ezilir. Bu nedenle kendisini sağduyuya davet ediyor, sonuç ne olursa olsun Eskişehir ve Diyarbakır halkları arasındaki dostluk ve kardeşlik duygularının devam edeceğini belirtmek istiyorum. Bu basit ayak oyunlarından vazgeçsin. Kimsenin kafasını da bulandırmasın. Kendini kurt zannedip puslu havada avcılık yapmasın. Sonucu kendisi ve herkes sahada görecektir" ifadelerini kullandı.

(MG-ZG-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title