Haberler

Aziz Yıldırım, 2 Futbolcunun Transferi İçin Yunanistan'a Gidecek

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Luka Milivojevic ve Jimmuz Durmaz'ın transferi için Olympiakos Başkanı Marinakis'le görüşecek.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Luka Milivojevic ve Jimmy Durmaz'ın transferi için Atina'ya gidecek.

Geçen hafta Porto'dan stoper Maicon ve kanat oyuncusu Kelvin için görüşme yapmak üzere Portekiz'e gittiği ileri sürülen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, bu hafta içi ise Atina'ya çıkarma yapacağı öğrenildi.

MARINAKIS'LE GÖRÜŞECEK

Yıldırım'ın, ön libero Luka Milivojevic ile sol kanat Jimmy Durmaz için teklif yapmak üzere Olympiakos Kulübü Başkanı Vangelis Marinakis ile bir araya geleceği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Jimmy Durmaz Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

trabzon:

şike yapmaya gidıor alişmiş.

2
7
yanıtYanıtla
AZİZ BAHÇE SPOR KULÜBÜ:

Bu tescilli şikeci Aziz hala şikeci FB''nin başında mı? Ha ha ha Çok iyi yahu desenize FB bu sene yine geçenseneki başarısını tekrarlayıp kupaları toplayacak. İyi ki varsın şikeci Aziz. Allah seni ne küfür ettiğin FB''li taraftarların başından ne de FB''nin başından eksik etmesin.

2
0
yanıtYanıtla
teksaslı cihan bursa....:

eşi ne kadar güzselmiş aziz yıldırımın hanımefendi bildiğin prenses aziz yldırım yanına hiç yakısmamıs para bu kadarmı etkili ya ?

1
0
yanıtYanıtla
CCC Türkiye CCC:

serkanadis incikos''u alacakmış.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title