Haberler

Azerbaycan, Ermeni Futbolcu Mkhitaryan'a Vize Vermedi

Güncelleme:

Avrupa Ligi'nde oynanacak Kabala - Borussia Dortmund maçı öncesinde Azeriler, Ermeni futbolcu Henrikh Mkhitaryan'a vize vermedi.

UEFA'nın korktuğu başına geldi... Almanya'nın Borussia Dortmund ile Azerbaycan'ın Kabala takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi siyasi kriz patlak verdi.

Krizin sebebi ise Borussia Dortmund'da oynayan Ermeni asıllı yıldız futbolcu Henrikh Mkhitaryan.

Azerbaycan'ın, Ermenistan vatandaşlarına ülkeye giriş izni vermiyor olması sorunun başlıca sebebi. İki ülke arasındaki tarihe dayanan gerginliğin, futbol mücadelesine yansımış olması ise bir başka sorunu doğuruyor. O da UEFA'nın bu ve benzeri konulara yaklaşımı.

UEFA'NIN NE YAPACAĞI BİLİNMİYOR

UEFA'nın siyasi yaklaşımlardan dolayı kulüplere ağır cezalar verdiği biliniyor. Ancak, Kabala'nın yaşananlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu yok. Çünkü Ermeni vatandaşlarına vize vermeme politikası Azeri hükümetinin tercihi. Bu şartlarda soruna nasıl bir çözüm bulunacağı ise bilinmiyor. Borussia Dortmund'un, Azerbaycan hükümetinin bu tutumuyla ilgili herhangi bir girişimde bulunup bulunmayacağı ise bilinmiyor.

PERŞEMBE 18.00'DE

Borussia Dortmund ile Kabala arasındaki mücadele 22 Ekim Perşembe günü TSİ 18.00'de Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanacak. Grupta Dortmund 4 puan ile lider durumda. Azeri ekibi Kabala ise 1 puanla son sırada yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henrikh Mkhitaryan Azerbaycan Kabala Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

ZrZop:

afferim tarihini bilen bi devlet helal size. .

6
2
yanıtYanıtla
ALİ HAYDAR ZER:

DİREN BAKÜ

4
2
yanıtYanıtla
GurbetçiMobil-ANDROID:

ha ermeni gevuru ha türk kürt gevuru

1
5
yanıtYanıtla
IRKCILARA KIZARSANIZ:

ONLARIN SEVYESINE DÜSMESENIZ IYI OLUR. IRKCILIK BIR HASTALIK !

1
4
yanıtYanıtla
uaMobil-IOS:

Keşke turkiyedede olsa bu uygulama

2
0
yanıtYanıtla
Türk.Mobil-IOS:

Helal be. Ne ırkçılığı? Tarihlerini unutmamaları güzel bir şey. Zaten biz Türk'ler hep güzellikle yaklaşıyoruz, ama sonda şehit veriyoruz. Analar ağlıyor. İyi yaptın. Zaten vize verse millet iyi karşılamaz. Borussia inadına mı bu ermeniyi oynatıyor? Aradaki düşmanlık bilinmiyor mu? Bunların hepsi Müslümanlara, Türk'lere karşı. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR…!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title