Haberler

Antalya'da "Sporla Buluşturuyoruz" Projesi

Antalya'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen "Sporla Buluşturuyoruz" Projesi başladı.

Antalya'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen "Sporla Buluşturuyoruz" Projesi başladı.

Proje kapsamında, Antalya Spor Salonu'nda 11 hafta boyunca 11 okulun 1,2,3 ve 4'üncü sınıflarda eğitim gören öğrencileri spor etkinliklerine katılacak.

Projeyle, cimnastik, masa tenisi, voleybol, basketbol, judo, dart, eskrim, hemsbol, okçuluk, tekvando branşlarında yapılan spor etkinlikleriyle öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak zamanlarını en etkin bir şekilde değerlendirmeleri amaçlanıyor.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilkokul çağındaki çocukları kötü alışkanlıklara karşı korumak, yetenekli sporcuların seçimini yapmak, spor kültürünü aşılamak, okul spor faaliyetlerine katılımı arttırmak, okul spor alanlarını aktif hale getirmek ve sosyal sorumluluk vererek birey olma sorumluluğunu aşılamak amacıyla "Sporla Buluşturuyoruz" Projesi'ni başlattıklarını söyledi.

Çocukların yeteneklerini geliştirerek çocukları kabiliyeti olan branşlara yönlendireceklerini belirten Hacıcaferoğlu, engelli öğrencilerin de bu etkinliğin içinde spor yapma imkanı bulduğunu kaydetti.

Hacıcaferoğlu, "Sporla Buluşturuyoruz" etkinliklerine destek veren okul idarecilerine, beden eğitimi öğretmenlerine ve ailelere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Spor

Burhanettin Hacıcaferoğlu Milli Eğitim Müdürlüğü Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title