Haberler

Ankaraspor'un Yeni Leoparı Bilal Aziz Oldu

Geçen sezon Kayseri Erciyesspor forması giyen tecrübeli oyuncu Bilal Aziz Özer, Ankaraspor ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Geçen sezon Kayseri Erciyesspor forması giyen tecrübeli oyuncu Bilal Aziz Özer, Ankaraspor ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek 19 takımdan biri olan Ankaraspor, 2 yıllığına Bilal Aziz Özer'i renklerine bağladı. FC Schalke 04, VfL Osnabrück, Kayserispor, Anadolu Selçukluspor, Torku Konyaspor ve son olarak Kayseri Erciyesspor formaları giyen başarılı oyuncu, savunmanın ve orta sahanın solunda oynuyor.

"LİGİN EN KALİTELİ EKİBİYİZ"

Ankaraspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, "Ankaraspor'a imza attığım için ve daha önce birlikte çalışma fırsatı bulduğum Osman Özköylü ve ekibiyle birlikte çalışacak olmaktan memnunum. İnşallah aynı ekiple Kayseri Erciyesspor'da göstermiş olduğumuz başarıyı burada da gösterir Ankarasporumuz'u Süper Lig'e taşırız. Zor bir hedef olmasına rağmen bunu başaracağımıza inanıyorum. Teknik Direktörümüz ve ekibi başta olmak üzere oyuncularımız bu ligin en kalitelileri… Bu ekiple birlikte bir kez daha şampiyonluk yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"TÜRK FUTBOL TARİHİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Ankaraspor'un transfer çalışmaları ve Bilal Aziz'in mavi-beyazlı ekiple el sıkışmasıyla ilgili olarak Ankaraspor A.Ş. Genel Menajeri Ender Yurtgüven şunları söyledi:

"Renklerimize bağladığımız Bilal Aziz önemli bir oyuncu. Geçen sezon Kayseri Erciyes'le şampiyonluk yaşayan takımın bireyi. Şampiyonluk ruhu taşıyan futbolcuları bünyemize katmaya devam ediyoruz. Daha önceki demeçlerimde de belirttiğim gibi belki Türk futbol tarihinde bir ilki gerçekleştiriyoruz ve sıfırdan bir takım kurmaya çalışıyoruz. Bunu başaracak tecrübe ve güçteyiz. Zaten şu ana kadar kat ettiğimiz yola bakınca bu çabamız çok iyi anlaşılıyor diye düşünüyorum. Ankaraspor'un her zaman için bir hedefi vardır. İnşallah hedeflediğimiz Süper Lig'e sene sonunda çıkarız diye düşünüyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Bilal Aziz Ankaraspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title