Haberler

Altan Tanrıkulu: Caner'i Trabzonspor'da Görürseniz Şaşırmayın

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Altan Tanrıkulu, Ersun Yanal'ın Trabzonspor'a hava getireceğini belirterek, "Gelecek yıldız Caner Erkin'i Bordo-Mavililerde görebiliriz." dedi.

Futbol yorumcusu Altan Tanrıkulu, Trtspor'daki "Gündem Spor" programında önemli açıklamalar yaptı.

Trabzonsporlu Mehmet Ekici'nin kendini geliştirmeye açık bir oyuncu olduğunu söyleyen Altan Tanrıkulu "Mehmet Ekici disiplinli bir ortamda büyüdü. Çalışmayanın zor yer bulacağı bir ortamda büyüdü. Salih Uçan örneğin Mehmet'ten daha yetenekli ama çok çalışmıyor." dedi.

"CANER TRABZON'A GİDEBİLİR"

Trabzonspor'da yaşanan teknik direktör değişimiyle ilgili olarak Tanrıkulu "Doğru bir zamanda doğru bir hoca ile anlaştılar. Camiayı ve Türkiye'yi iyi tanıyor. Dikine futbol oynatmayı seven bir hoca. Trabzon halkına hitap eden bir futbol olacaktır. Bu bir tüyo değil ama gelecek yıl Caner Erkin'i Trabzonspor'da görebiliriz. Duyum değil sadece Caner Erkin'i Trabzonspor'da görürseniz şaşırmayın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Altan Tanrıkulu Ersun Yanal Caner Erkin Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (8)

yusuf:

Adam niye Trabzon''a gitsin ki Avrupa''da birçok kulüp var onun oynayacağı. En azından adamın kafa rahat eder buradaki magazincilerden kurtulduğu için.

8
4
yanıtYanıtla
kral61Mobil-ANDROID:

ulan rizeli nasil bi yorum bu isyeyelim feneri kople alalim biraz mantikli yorum yap bi yazmisin rizeli diye ayip

4
2
yanıtYanıtla
aliMobil-IOS:

Kafayı yemiş bu Altan

3
0
yanıtYanıtla
orhan ozman:

bu milli takmda oynamak için istanbul takımları oyuncusumu olmak lazım onların da durumunu görüyoruz. siz önce gazeteciliğinizi tarafsız yapın

3
0
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

DÜNYADA HİÇ BİR OLMAZ DEĞİLDİR, ŞARTLAR VE ZAMANI GELDİĞİNDE ;YANİ PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR

1
1
yanıtYanıtla
ata ataMobil-ANDROID:

eeeee karisi neyapacak berkaysizzz oralarda

1
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

O değil de trabzonu nerde görecez bakalım

1
0
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Ulan rizeli!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title