Haberler

Alpaslan Öztürk, "Para Doğu Türkistan'a Gitsin" Deyince Transfer Yattı

Güncelleme:

Alpaslan Öztürk, kendisini isteyen Çin Ligi ekibine "Aldığım paranın %10'u Doğu Türkistan'daki Müslümanlara ve Türklere bağışlansın." deyince transfer iptal edildi.

Kasımpaşa'dan ayrılan Alpaslan Öztürk, Çin Ligi'nden 2 takımdan yüksek teklifler aldı ancak Türk yıldızın bir talebi takım yetkililerini şoka soktu.

Öncelikle, Çin takımlarının yetkilileri Alpaslan'ın menajeri ile temas geçtiler. Menajerden onay alndıktan sonra Alpaslan ile de konuşuldu. Alpaslan'ın, Çin'den aldığı paranın %10'unu Doğu Türkistan'daki Müslümanlara ve Türkler'e bağışlanacağını söylemesi üzerine, aracılar transferi gerçekleştirmekten vazgeçtiklerini belirttiler. Hatta, bunu kulüplerinin başkanlarına söyleyemeyeceklerini çünkü bunun Çin'de büyük tepki alacağını ifade ettiler. Alpaslan da bu durum üzerine, "Siz bilirsiniz" diyerek transferden vazgeçti.

"HALK YİYECEK EKMEK BULAMIYOR"

Alpaslan, kendisine ait facebook hesabından; "Olsun, varsın. Vazgeçsinler. Biz ekmeğimizi her yerde kazanırız, Doğu Türkistan'da halk yiyecek ekmek bulamıyor. Allah onlara yardım etsin" ifadelerini kullandı.

Alpaslan Öztürk bu durumu facebook hesabından doğruladı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Alpaslan Öztürk Doğu Türkistan Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (190)

sacmalık:

yalana bak. adam isterse kendi gidip bagısslar ne sacma. . inananlar var hjayret

4
128
yanıtYanıtla
HELAL:

ADAM GİBİ ADAM VEFAKAR İNSAN HELAL OLSUN HAYIRLI İNSAN

130
0
yanıtYanıtla
maraşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

mal herif ya.kal o zaman.

2
68
yanıtYanıtla
ERCİYES:

MALIN ÖNDE GİDENİSİN. DEMEK Kİ SEN PARA İÇİN DEĞİL VATANINI MİLLETİNİ ( . )BİLE SATARSIN. TÜRK OLMADIĞIN KESİN.

yanıt0
yanıt0
Ali Ulvi:

seni doğuran ananın ellerinden hürmetle öperim, adına yakışanı yapmışsın Allah seni korusun en iyi yerlere gelirsin inş.

63
2
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Helal sana herzaman Allah isini gucunu rast getirsin

63
0
yanıtYanıtla
mustafa:

burada amaç para değil sesini duyurmak çin li lere o insanların yalnız olmadığını anlatmak bu kardeşimiz kendi alanında vermiş dersi sıra diğerlerin de

56
0
yanıtYanıtla
SamsunsporluMobil-IOS:

Adamsin allah rizkini bol eylesin

49
1
yanıtYanıtla
mustafa:

helal sana

44
3
yanıtYanıtla
cCc:

Belki Çok Kazanmıyor belki Dünya yıldızı Değil Ama bazılarının beceremediği şeyi beceriyor ''insanlık''''yetenekli Futbolcu İnşallah Ligimizin büyük takımlarında oynarsın

42
3
yanıtYanıtla
Tüm 190 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title