Haberler

Akhisar Belediyespor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Akhisar Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanda, Akhisar Belediyespor'da Medipol Başakşehir maçında sakatlanan kaptan Custodio da takımla birlikte çalıştı. Custodio'nun Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alacağı öğrenilirken, yeşil-siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Aykut Çeviker, Ömer Bayram, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu ve Onur ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Zorlu bir deplasmana çıkacaklarını belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, şansın kendilerinden yana olduğu takdirde Fenerbahçe'den puan ya da puanlarla döneceklerini belirterek, ligde kalan 8 maçın hepsini kazanacak güçte olduklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor'un muhtemel 11'i

Akhisar Belediyespor'un başında ilk deplasmanda maçına çıkan Okan Buruk'un Fenerbahçe maçına kalede Milan Lukac, Ömer Bayram, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Miguel Lopes, Soner Aydoğdu, Custodio, Daniel Larsson, Özer Hurmacı, Olcan Adın ve Cikalleshi ilk 11'i ile mücadeleye çıkması bekleniyor.

9 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak maçı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Serkan Olguncan yapacakken, müsabakada dördüncü hakem olarak Özgüç Türkalp görev alacak. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Okan Buruk Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title