Haberler

Adanaspor'da Hazırlıklar Son Aşamaya Geldi

PTT 1. Lig’de 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Adanaspor’da moraller yerinde.

PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Adanaspor'da moraller yerinde.

Turuncu-beyazlı takım hafta sonu oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarında son aşamaya geldi. Hafta başından bu yana omzundaki sakatlık nedeniyle çalışmalarda yer alamayan Mehmet Sak, bugün yapılan antrenmana katıldı. Sağlık ekibinin yoğun çabası sonucu kısa sürede yeniden takıma katılan genç futbolcunun durumunun iyi olduğu ve maç gününe kadar tedavisinin devam edeceği belirtildi. Uzmanların 4 ile 6 hafta arasında sahalara dönmesi için rapor verdiği Mehmet Sak'ın antrenmanda yer alması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Bu arada sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Cem Özdemir hızla iyileşiyor. Devre arası fıtıktan ameliyat olan ve geçen hafta antrenmanlara başlayan Cem Özdemir'in önümüzdeki günlerde tam kapasite çalışmalarda yer alacağı açıklandı. Dar alanda oynanan çift kale maçta yaptığı hareketlerle göz dolduran genç futbolcu, kondisyoner İbrahim Poligon ile takımdan ayrı kuvvet antrenmanları yapıyor.

VELİ: "SAVUNMA UYUM YAKALADI"

Adanaspor savunmasında Merthan ile Veli ikilisi gösterdikleri performansla teknik heyeti mutlu ediyor. Takımdaki uyumun son derece iyi olduğunu söyleyen Veli Kızılkaya, "Sahada verdiğimiz mücadele sonuçlara yansımaya başladı. İlk yarıda yaşadığımız sıkıntıları atlatmak gerçekten zor oldu. Merthan gibi tecrübeli bir oyuncu ile oynamakta benim içinde iyi oluyor. Ayrıca Yiğitcan ve Fahri'de görev aldıkları zamanda ellerinden geleni yapıyorlar. 1461 Trabzon maçını seyircimizin desteği ile kazanarak Balıkesir'e umutlu gitmek istiyoruz. Maça gelen seyircilerimizin tıpkı Gaziantep'te olduğu gibi küfürsüz bir şekilde bizleri desteklemeleri ve sahamızın kapanmaması için duyarlılık göstereceklerine yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cem Özdemir Mehmet Sak Adanaspor Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title