Haberler

Adana Demirspor - Göztepe Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 33.haftasında kendi sahasında Göztepe'yi konuk eden Adana Demirspor, maçtan 1-0'lık üstünlükle ayrıldı.

PTT 1. Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Göztepe'yi konuk eden Adana Demirspor, maçtan 1-0'lık üstünlükle ayrıldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, kendi sahalarında oynadıkları son maçın, coşkulu geçip, galibiyetle noktalanmasının kendilerine keyif verdiğini dile getirerek, "Koyduğumuz hedefe 1 adım kaldığını düşünüyorum. İlk 6 için son maçımızı kazanıp, bu yürekli çocuklarla Süper Lig mücadelesi vereceğiz. Ben bugün yapılan mücadeleden dolayı oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Bu sıcakta hem doğru futbol oynanarak, hem de mücadele gücü yüksek olarak güzel bir müsabaka oldu" dedi.

Maçın tek golünü atan Erçağ ise Göztepe'nin kümede kalması için puana ihtiyacı olduğunu hatırlatarak, takım olarak kendilerinin de ilk 6'ya kalmak için mücadele ettiklerini belirtti. Galibiyet golünü kendisinin kaydetmesinden dolayı motive olduğunu ifade eden Erçağ, "Çok güzel bir duygu ama daha önce de söyledim kimin gol attığı hiç önemli değil, müthiş bir takımız biz; arkadaşlığımız çok iyi bir kere. İnşallah Samsun deplasmanından da galibiyetle dönüp, ilk 6'ya kalacağız. Çok iyi bildiğimiz bir Play-off, geçen sene şampiyonluk yaşadık. Yine şampiyonluk yaşayıp yıllardır hasretini çektiğimiz süper lige Adana Demirspor'u taşıyacağız" diye konuştu.

GÖZTEPE CEPHESİ

Göztepe Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç da maçın ardından yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"Kazanmamız halinde son maça gitmeden işi noktalıyorduk, rakibimiz de kazanarak iddiasını devam ettirme niyetindeydi. Dolayısıyla zorlu ve kaliteli geçmesi beklenen maçta, takımımız kötü oynadı, 2 takım da sıcaktan etkilendi. Dolayısıyla beklenen maç kalitesi ortaya çıkmadı tabi ki bundan da yararlanan Adana Demirspor oldu. Fazla üretken olamadık, başa baş oynadığımız ilk yarıyı berabere bitirebilseydik rakibin daha risk alarak oynadığı anlardan faydalanabilirdik. Ama 1-0 gitmesi, düşündüğümüz planı yapmaya yetmedi."

Göztepeli futbolcu Fatih Yiğen de Adana'ya galibiyet için geldiklerini ancak istediklerini oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

Yiğen, mağlup olduklarından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, "Bu maçı unutup, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından galip ayrılmak için çalışacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Fatih Yiğen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title