Haberler

Adalı'nın Listesindeki 4 İsim Açıklandı

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı, yönetim kuruluna alacağı 4 ismi duyurdu Vural Ak, Nafi Güral, Merdan Araz ve Murat Akdoğan, Adalı'nın listesinde yer alacak.

Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Serdal Adalı, yönetim kurulu listesine alacağı 4 ismi açıkladı.

Serdal Adalı'nın basın ofisinden yapılan açıklamada, Incercity Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Park F1 Pisti İşletme Sahibi Vural Ak, Kütahya Porselen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Araz Tamer Partners Finansal Danışmanlık şirketinin hissedarlarından Merdan Araz ve Ethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan'ın, Adalı'nın yönetim kurulu listesinde yer alacakları bildirildi.

Beşiktaş'ta profesyonel yönetim, tesisleşme, finansal düzen ve sportif başarılar için Türkiye'nin en güçlü yönetimini kurmak istediklerini belirten Serdal Adalı, "Beşiktaş'ı her alanda başarılara taşıyacak bir ekip kurmak için geceli gündüzlü çalışmalarımız devam ediyor. Geleceğin temellerini atarken profesyonel anlayışa sahip, kulübümüzü modern bir yapıyla zirveye taşıyacak bir yönetim kuruluna ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Beşiktaş camiasının arzu ettiği güçlü yönetim kurulu listesini adım adım oluşturmaktayız. Listemize yeni katılan arkadaşlarımız da 17 Haziran sabahı başlayacağımız yeni dönemde kulübümüze önemli katkılar sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Serdal Adalı Nafi Güral Vural Ak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title