Haberler

Spor Camiası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eski millî futbolcu Rıdvan Dilmen, millî futbolcu Arda Turan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanat ve spor camiasının önde gelen isimlerini kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabulde, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, milli futbolcu Arda Turan, sanatçılar Hakan Ural, Murat Yıldırım, Fettah Can, Hadise ile televizyoncular Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç hazır bulundu.

ERDOĞAN, DİLMEN'E SAĞLIĞINI SORDU

Erdoğan kısa bir süre önce operasyon geçiren Dilmen'e sağlık durumunu sorarken, Kısıklı'daki demokrasi nöbetinde İstiklal Marşı okuyan Hadise'ye de "Televizyonda izledim, çok güzel okumuşsunuz" dedi.


ÇAĞLA TBMM'Yİ GEZDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio Olimpiyatları'na katılmaya hak kazanan milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve sporcunun antrenörü Can Üner'i, TBMM'deki makamında kabul etti. Sporcuyu başarısından dolayı kutlayan Kılıç, ardından darbe girişiminde hasar gören Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni gezdirerek bilgi verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Yıldırım Demirören Rıdvan Dilmen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title