Haberler

Sp Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tamer, Necmettin Erbakan'a Verilen Cezayı Değerlendirdi

Saadet Partisi (Sp) Sivas Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tamer, Necmettin Erbakan'a Verilen Ev Hapsi Cezasını Değerlendirdi.

Saadet Partisi (SP) Sivas Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tamer, Necmettin Erbakan'a verilen ev hapsi cezasını değerlendirdi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Tamer, ilk olarak Akdeniz Üniversitesi'ndeki olayları değerlendirdi. Ülke üzerinde bir takım karanlık güçlerin oyun oynadığını belirten Tamer, "Bu oyun, bu ülkeyi kendi özel çiftliği gibi gören ve öyle yönetmek isteyen bir avuç karanlık düşüncelerin planından başka bir şey değildir. Son günlerde üniversite öğrencileri arasına sokulmak istenen nifak tohumlarını şiddetle kınıyor, öğrencilerin aklı selim olmasını tavsiye ediyoruz" dedi.

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan hakkında verilen hapis cezasını da değerlendiren Tamer, "54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan hocamıza verilen ev hapsi cezası milletimizi derinden üzmüştür. Fikirlerinden asla ödün vermeden 82 yaşına olmasına rağmen halen bir genç gibi dinamik, yüreği tüm mazlum ve mağdurlar için çarpan bir sevda adamıdır. Ülkemizin geleceği ile ilgili karar verme mevkiinde olanların karar verirken çok iyi düşünmeleri gerekmektedir. Tarihe gelecek kararının telafisi zordur. Bunun için geleceğimizi düşünerek millet vicdanını kanatacak kararın verilmemesi temennimizdir" dedi.

(İG-SE-Y) 10.04.2008 17:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title