Haberler

Erdoğan, Sözcüsü Kalın'ın Kızı Rumeysa'nın Nikah Şahidi Oldu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın kızı Rumeysa Kalın, Furkan Karabulut ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Erdoğan, Gül, Yıldırım ve Davutoğlu yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın kızı Rumeysa Kalın, Hüseyin- Fatma Karabulut çiftinin oğlu Furkan Karabulut ile Ankara Marriott Hotel'de düzenlenen nikah töreni ile evlendi.

DEVLETİN ZİRVESİ TAM KADRO NİKAHTA

Kalın'ın kızının nikahına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, eski başbakan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Bakanlar Kurulu üyeleri, yüksek yargı başkanları ve üyeleri, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI GÖKÇEK KIYDI, ERDOĞAN ŞAHİT OLDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahın şahitliğini Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, İsmail Kahraman, Binali Yıldırım ve Ahmet Davutoğlu yaptı. Erdoğan'ın genç çiften 5 çocuk istediği öğrenildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fatma Karabulut Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title