Haberler

Sözcü gazetesi internet sitesi genel yayın yönetmeni Çetin, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına...

Güncelleme:

Sözcü gazetesinin internet sitesi genel yayın yönetmeni Mustafa Çetin, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Sözcü gazetesinin internet sitesi genel yayın yönetmeni Mustafa Çetin, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Çetin, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından üç kategoride seçilen fotoğrafları inceledi.

"Haber" kategorisinde Hakan Burak Altunöz'ün "Sarıkamış Şehitleri anısına", "Yaşam" kategorisinde Hüseyin Yıldız'ın "Beyaz yürüyüş" fotoğraflarını seçen Çetin, "Spor" kategorisinde ise Ayhan İşcen'in "Milli yüzücüden Tokyo hedefi" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

AA'nın fotoğraflarının çok başarılı olduğunu belirten Mustafa Çetin, yarışmada eserleri bulunan fotomuhabiri ve muhabirleri tebrik etti. Çetin, şunları söyledi:

"Spor kategorisinde 'Milli yüzücüden Tokyo hedefi' fotoğrafını beğendim. 2019 yılı, engelli sporcularımızın yılı oldu. Her biri katıldıkları her olimpiyatta, her şampiyonada çok büyük başarılar elde ettiler. Bence çok büyük desteği hak ediyorlar. Yaşam kategorisinde seçtiğim 'Beyaz yürüyüş' fotoğrafı beni çok etkiledi. Çocukların okula gitme mücadelesi çok güzel anlatılıyor. 21. yüzyılda İstanbul'da biz belki çok farklı koşullarda yaşıyoruz ama Türkiye'de hala eğitim almak, eğitime ulaşmak için eziyet çeken kız çocukları var özellikle. Bu fotoğrafı o yüzden çok beğendim. Haber kategorisinde ise Sarıkamış fotoğrafını tamamen teknik olduğu için çektim. Çok güzel bir ambiyans yakalanmış ama fotoğrafı önce kafasında çizmiş sonra çekmiş."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çetin Türkiye Sözcü Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
title