Haberler

Sosyetik Güzel İvana Sert Bikinili Paylaşımı ile Alay Konusu Oldu

Güncelleme:

Moda programlarının aranan ismi İvana Sert, sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşım ile alay konusu oldu. Sert'in takipçisi, "Karnını içeri çekmekten patlayacaksın." dedi.

Moda programlarının aranan juri üyelerinden biri olan sosyetik güzel İvana Sert beyaz bikinisiyle verdiği poz takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

"VÜCUDUNUZ DEFORME OLMUŞ İVANA HANIM"

Sosyetik güzel İvana Sert'in beyaz bikinisiyle verdiği pozda karnını çekmesini eleştiren takipçisi, "Karnını içeri çekmekten patlayacaksın" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise "Vücudunuz deforme olmuş İvana hanım" yorumunda bulundu.

Sosyetik Güzel İvana Sert Bikinili Paylaşımı ile Alay Konusu Oldu

İVANA SERT KİMDİR?

Ivana Sert 25 Ekim 1979 yılında Sırbıstan Belgrad da dünyaya gelmiştir. Boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 metre boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir. 2002 yılında Türkiye' ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile hayatını birleştirmiştir. 2006 yılında bu evlilikten Kayon Ateş adında bir oğulları olmuştur.

Sosyetik Güzel İvana Sert Bikinili Paylaşımı ile Alay Konusu Oldu

Çift, 2013 yılında 2 yıl süren dava neticesinde boşanmışlardır. Boşanma sürecinde eşi Yurdal Sert, Ivana Sert' in kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia etmiştir. Genel olarak hayatına bakacak olursak, 16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almıştır fakat, ısrarla manken olmak istemiş ve olmuştur. İlk olarak Sırbistan da Belgrad Güzeli seçildikten sonra Miss Yugoslavya'ya katılır ve daha sonrasında ise ülkemizde düzenlenen Miss Globe'a davet edilir.

Sosyetik Güzel İvana Sert Bikinili Paylaşımı ile Alay Konusu Oldu

Türkiye'ye geldikten sonra bir sürü talihsizlik yaşamasına rağmen, şimdilerde Ivana Sert Türkiye'yi çok sevdiğini hatta burası benim birinci ülkem Sırbistan ikinci sıradadır, diye ifade etmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ivana Sert Türkiye Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (39)

konyalı metin:

beğenmeyip ırkçılık yapanlar. anadolu köylüleri! osmanlı hayranları! osmanlı padişahları genelde sırp , ukraynalı kadınlarla evlendiler hep. çünkü kuzeyin kadınları bembeyaz ve latif vücutludurlar. bizler anadolu köylüsü veya cumhuriyet türküyüz ayakları ile ancak kendimizi kandıralım. hepimiz şişko, kısa boylu , yağlı erkek ve kadınlarız. rus kadını ile evlenin vakit varken. bu ülkenin anadolu çomarlarının neslini tüketmemiz gerek. çok şişko bizim kadınlar

11
22
yanıtYanıtla
b.:

hay ağzına sağlık

yanıt1
yanıt10
beni bilen bilir:

aynen biladerim. ivana gibi bayan bana gel desin, şu an itibariyle çocuklara kahvaltı hazırlayan eşim olacak şişko sığırı ve çocuklarımı evden atmazsam adam değilim. her zaman bu iddiadayım. her zaman!!!!!

yanıt1
yanıt19
AZİZ:

BİZİMKİLER ÇOCUK DOĞURUP YİYİP İÇİP YATSIN BAŞKA BİR ÖZELLİK YOK

yanıt3
yanıt6
m:

Allah bilir tipsiz, vasıfsız adamın tekisindir. Kuzeyin kadınları da senin gibi enayileri söğüşleyiverir size müstehak Allahın eziği. Nasıl bir kuyruk acın varsa Türk kadınlarından zavallı şey seni !

yanıt8
yanıt1
NEJAT KÖKSAL:

MALLIKTA SINIR YOK. BABAN NASIL BÖYLE BİR HATA YAPTIYSA. . . SOYUNU HİÇ DÜŞÜNEMEMİŞ. OYSA BİR RUS LA EVLENSEYDİ KESİN DAHA ZEKİ BİR EVLADI OLURDU HERHALDE. .

yanıt7
yanıt0
SENSEN1:

Konyalı Babaların hata yapmış senin

yanıt3
yanıt0
GALAXİ:

BU MÜSLÜMAN TOPRAKLARDAN DEFOLUN BE

10
4
yanıtYanıtla
kayserili hacer:

bosnalı müslüman kardeşlerimizi katleden sırp çetniklerin elleriyle yaptığı ''çetnik'' işaretini bu ivana denen kadın da yapıyordu. bu hareketi yapmaları için savaşta boşnakların küçük ve yüzük parmaklarını kesmekle ünlü sırplar. osmanlı''nın acısını müslüman boşnaklardan çıkaran sırplar. ALLAH BELANIZI VERSİN!

11
2
yanıtYanıtla
FESLEGEN:

ne kadar gereksiz bir kadın. kuru kalabalık

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title