Haberler

Müstehcen yayınları nedeniyle gözaltına alınan "Laz Kızı" konuştu: Aylık 20 bin lira kazanıyorum

Güncelleme:

TikTok'ta yarı çıplak halde açtığı canlı yayınlar sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan "Laz Kızı" kullanıcı adlı kadın yaptığı rezaleti savunurken kazandığı ücreti de paylaştı. Genç kadın, "1 saatte 100 bin lira kazanmadım. O gün yaptığım yayından 7 bin 500 lira kazandım, 5-6 aydır açtığım yayınlarla aylık 20 bin lira kazanıyorum" dedi.

Sosyal medya platformu TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlardaki müstehcen hareketleriyle büyük paralar kazandığı konuşulan "Laz Kızı" kullanıcı isimli 35 yaşındaki G.D. gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Gazetecilere yaptığı açıklamayla yaptığı rezaleti savunan genç kadın, "O gün yaptığım yayından 7 bin 500 lira kazandım, 5-6 aydır açtığım yayınlarla aylık 20 bin lira kazanıyorum" ifadelerini kullandı.

5 AYLIK HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Müstehcen videolar çekerek TikTok hesabında paylaşan "Laz Kızı" kullanıcı adlı 35 yaşındaki G.D., kısa sürede gündem olmuş ve 1 saatte 100 bin lira topladığı iddia edilmişti. Gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kadının 5 aylık hamile olduğu öğrenilmişti.

Müstehcen yayınları nedeniyle gözaltına alınan 'Laz Kızı': Aylık 20 bin lira kazanıyorum

"KOCAM GELİR ELDE ETTİĞİM İÇİN ÇOK TEPKİ GÖSTERMEDİ"

Show Haber ekibine konuşan kadın, "1 saatte 100 bin lira kazanmadım. O gün yaptığım yayınla 7 bin 500 lira kazandım. 5-6 ay önce başladığım yayınlar sayesinde ayda 20 bin lira kazanıyorum. Bilerek göğsümü açmadım. Düğmem koptu. Kocam videoda yoktu, kolu çıkmış demek ki... Kocam çok tepki göstermedi. TikTok'tan gelir elde ettiğim için belki. Hamile olduğumu kimse bilmiyordu." dedi.

Müstehcen yayınları nedeniyle gözaltına alınan 'Laz Kızı': Aylık 20 bin lira kazanıyorum

"EVİMİN KİRASINI KARŞILAYAMAYINCA, MECBUR KALDIM"

Yaptığı rezaleti de savunan G.D., "Benden daha kötüleri var. Ben en azından kötülük yapmadım. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Sosyal Medya

Sosyal Medya 3.Sayfa Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (6)

Vildan Şişik:

Pardonda laz kizi diyerek neden algi yaratiyorsun habercilik bumu

36
21
yanıtYanıtla
girilmez:

Öyle erkeklere ne denir malum

54
0
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Bu kadar kazanabilirsin is kurmus kayit yaptirman lazim senin ne yaptigin kimseyi ilgilendirmez fakat kayut yaptirip dökümanlari maliyeye ve belediyeye bildirip vergi ödemeniz ?art aksi takdirde vergi kacirmak illegal merdivenalti isletme büyük cezalar alirdiniz hakkinizda vergi kacirmak illegal isyeri kurmaktan savciliga sikayette bulunuyorum devleti kimse kandiramaz sikayetciyim

23
22
yanıtYanıtla
Özgür VATAN:

Önemli olan saçının gözükmemesi

24
4
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Yarın farklı ikizlerini paylaşıp aylık 50 bin lira bile kazanmak ister. Nasıl olsa sözde kocası Konya ovasından daha geniş durumda..

23
2
yanıtYanıtla
Hayri :

Halkımız magazine çok düşkün açlık sefillik kol geziyor buna zerre kadar ilgi göstermeyenler güncel trı vırı konularda maşallah şampiyon, ülke yolsuzlukla hırsizla boğulmuş insanlar sefalet ücretleri ile hayatını idame ettirmeye çalışıyor ama gelgelelim bu duruma magazin kadar ilgi göstermiyor

24
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title