Haberler

Sosyal medyadan eşine mesaj atan genci bıçaklayarak yaraladı

Güncelleme:

İzmir'de esnaflık yapan Y.A. sosyal medyadan eşine mesaj atan Ş.A.'ya tuzak kurdu. Öfkeli Y.A., eşinin hesabından Ş.A. ile buluşma ayarladı. Ş.A., buluşma yerinde kadının eşini görünce neye uğradığını şaşırdı. Y.A. yanında getirdiği bıçak ile Ş.A.'yı bıçaklarken, hastaneye kaldırılan Ş.A.'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olay, geçen gün Buca Kaymakamlık binasının yakınlarında gerçekleşti. Buca'da esnaflık yapan Y.A., sosyal medya üzerinden eşine arkadaşlık teklifi gönderip mesaj atan 22 yaşındaki Ş.A.'nın mesajlarını gördü. Eşinin sosyal medya hesabından gence mesaj atan Y.A., daha sonra Ş.A.'ya buluşma teklifinde bulundu.

BULUŞMAYA GİDİNCE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Yeniasır gazetesinden Fatih Şendil'in haberine göre, Ş.A. kadınla buluşacağını düşünerek bu teklifi kabul etti. İkili kaymakamlık binasının yakınlarında buluşmaya karar verdi. Fakat Ş.A. buluşma yerine geldiğinde neye uğradığını şaşırdı. Genç adam karşısında kadın yerine Y.A.'yı görünce panik yaşadı. Burada ikili arasında tartışma yaşandı.

GENCİN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Tartışma sırasında cebinden bıçak çıkaran Y.A, Ş.A'yı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunan Ş.A. ameliyata alınırken suç aleti bıçakla kaçan zanlı kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Y.A'nın ilk ifadesinde, "Aslında konuşmak için çağırdım ama bir anda kontrolümü kaybettim" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kaymakamlık Haberler

500

Yorumlar (31)

NUMAN F. ÖZAKDAĞ:

Evli kadına ne sarkıyorsun şeytan oğlu şeytan

53
2
yanıtYanıtla
HaydariGeceler!!!:

Hak edene hak ettiği gibi davranılır. Net! Evli ulan kadın daha niye mesaj atıyorsun?

47
6
yanıtYanıtla
Büşra:

Düşünün; kasten çözüme kavuşturulmayan istihdam açığını çözmek hakkında tek bir fikire bile sahip olmayan milyonlarca memur; imam, öğretmen, akademisyen, polis, asker, belediye memuru hepsi o işsizlerden ve kendilerinden daha az maaş alan asgari ücretlilerin vergileriyle maaş alıp, o maaşlarla asla üretmedikleri katma değerleri yiyorlar. Finansmanları böyle olduğundan O memurlar evli, çözümsüz işsizlerse bekarlar. Ortada bir diğerinin potansiyel eşini devralma durumu var mı yok mu Allah için?

12
32
yanıtYanıtla
Güzel kafa:

Ne alakası var?

yanıt5
yanıt2
sendüşünbiraz:

sapıkça ve ahmakça düşünceler. adam daha 22 yaşında çalışıp kazanıp evlenebilir. ama evlenmeden daha kolay geliyor. mevzu ekonomik değil zaten. hele ki kamu çalışanlarıyla ilişki kurma çabası düpedüz ahlaksızlık. senin oyunla benim oyum aynı ya , ona yanarım. demokrasinin cilvesi

yanıt8
yanıt6
Ziyaaaa:

Kaç para vergi veriyorsun geri vereyim de sus bari

yanıt1
yanıt2
Adalet:

İyi olmuş.insallah ölmez de adamın başı belaya girmez

33
6
yanıtYanıtla
REALİST:

adam haklı hemde yerden göğe kadar kontrolü kaybetmeside normal şöyleki araba bile hızlı gidince kontrolü kaybedebiliyor insan

29
4
yanıtYanıtla
MANŞET:

HAKE TMİŞ AMA ADAMIN ELİNDE PATLAMASA BARİ

31
2
yanıtYanıtla
Seren canj:

Niye göz altına alındı adalete bak

20
10
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title