Haberler

Sosyal medyada tepki çeken görüntülere ev hapsi ve huzurevi ziyareti cezası

Güncelleme:

Sosyal medyada tepki çeken görüntülere ev hapsi ve huzurevi ziyareti cezası Bağcılar'da yaşlı adamı durdurarak yüzüne zorla maske takıp başına kolonya döken Osman Koçyiğit hakkında nöbetçi mahkeme 14 gün evden çıkma yasağı ve 15 gün süre ile haftada 2 kere huzurevi adli kontrol şartına hükmetti.

Sosyal medyada tepki çeken görüntülere ev hapsi ve huzurevi ziyareti cezası

İSTANBUL - Bağcılar'da yaşlı adamı durdurarak yüzüne zorla maske takıp başına kolonya döken Osman Koçyiğit hakkında nöbetçi mahkeme 14 gün evden çıkma yasağı ve 15 gün süre ile haftada 2 kere huzurevi adli kontrol şartına hükmetti.

Sosyal medyada yaşlı bir adamın yüzüne zorla maske taktığı ve kafasına kolonya döktüğü görüntülerle tepki çeken Osman Koçyiğit, nöbetçi savcılık tarafından serbest bırakılma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmişti. Hakimlik tarafından da sorgusu yapılan Koçyiğit hakkında 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme' suçundan 14 gün elektronik kelepçe ile ev hapsine ve Korona virüsüne yönelik önlemlerin kalkmasından sonra 15 gün süre ile haftada 2 kez olmak üzere huzurevi ziyareti adli kontrol şartına hükmedildi.

Adliye önünde konuşan Koçyiğit büyüklere karşı bir saygısızlık yapmayacağını söyleyerek, "Adalet yerini buldu. 14 gün ev hapsi aldım. Devletime boynum kıldan incedir. Bir daha böyle sıkıntılar yaşamamak dileğiyle" dedi.

Osman Koçyiğit ayrıca huzurevi ziyareti adli kontrol şartı için ise "Yaşlıları ben zaten seviyorum. Sevdiğimden dolayı böyle bir hareket ortaya çıkmış olabilir. O da bana yapıyor ben de ona yaptım. Ondan ve ailesinden özür dilerim. Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim" dedi.

Eşi Gülşah Koçyiğit ise verilen adli kontrol şartının ödül olduğunu söyleyerek "Biz yaşlıları çok seviyoruz. İhsan Amca sana asla kızmadık. Biz seni çok seviyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osman Koçyiğit Bağcılar Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title