Haberler

Sosyal Medya Fenomeni Orkun Işıtmak, Film Yıldızı Olacak!

Güncelleme:

Milyonlarca takipçisi olan sosyal medya fenomeni Orkun Işıtman, bir film projesi için kamera karşısına geçecek.

Oyun videolarıyla tanınan ve youtube'ta 3,5 milyondan fazla abone sayısına ulaşarak dikkatleri üzerine çeken Orkun Işıtmak, "İyi Oyun" adlı gençlik filminin kadrosuna seçildi.

DÜNYANIN İLK E-SPOR FİLMİ OLACAK

Doruk Acar, Hakan Baş, Alper Özdemir ve Alper Çağlar'ın kurduğu Eludis Production'un imza attığı film, dünyada esports üzerine yapılan ilk film olma özelliğini taşıyor. Emre Sirel'in yazdığı, Netflix'in ilk yerli projesi "The Protector"da da görev alan Umut Aral'ın ise yönettiği filmde Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Bahar Şahin ve Kaan Sevi de rol alıyor.Filmin bugün başlayan çekimlerinin İstanbul ve civarında 4 haftada tamamlanması planlanıyor. "İyi Oyun" filminin görüntü yönetmenliğini ise Sebastian Weber yapıyor.

Sosyal Medya Fenomeni Orkun Işıtmak, Film Yıldızı Oluyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orkun Işıtmak Alper Çağlar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

yağız:

Bir polis memuru olarak bu gibi polis vatan millet düşmanlarını şiddetle kınıyorum

22
5
yanıtYanıtla
404Error:

ben bu bebeyi hiç sevmedim

22
1
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

gezi parkı eylemlerinde polisi ödürün diyen vatan haini

17
1
yanıtYanıtla
inanılmaz:

bu kim la sahte beğeni yorumla herkes fenomen olabiliyor, ismail yk tarzı coluk çocuk ilgisi çekmen yeter. .

6
5
yanıtYanıtla
ahada bu:

polisi öldürün diyen şey değil mi bu

8
2
yanıtYanıtla
Sess:

Şahsen sevmem ama alanında oldukça başarılı. Kimsenin zoruna gitmesin. .

3
7
yanıtYanıtla
nalan:

yahudi

6
4
yanıtYanıtla
Adınız Yazın...:

Yaptığı El Hareketine Bakarmısınız İşin Rast Gitmeye İnşallah Çakarsın Başarılı Olamazsın. . . . Soluğu Kenar Mahallede Bi İnternet Kafede Simit Yerken Alırsın. . . .

5
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

E-spor u ne kadar iyi anlatabilirsek ebeveynlerimize o kadar iyi olucak

0
9
yanıtYanıtla
mona roza:

polisleri öldürün diyen zavallı bu işte, youtube kanalını izledimiştim, hal hareketi konuşası tepeden bakısı, gereksiz egosu ve irfan yoksunluğu . . . gördüğüm bu, , , . . .

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title