Haberler

Sosyal Medya Fenomeni Mehmet Burak Torun'un "İnternetle İlişkisi Var" Kitabı Büyük Beğeni Topladı

Güncelleme:

Ünlü sosyal medya uzmanı Mehmet Burak Torun'un yeni kitabı "İnternetle İlişkisi Var" çıkışının ilk gününden bu yana Türkiye'nin her köşesinden büyük ilgi görüyor.

Ünlü sosyal medya uzmanı Mehmet Burak Torun'un yeni kitabı İnternetle İlişkisi Var çıkışının ilk gününden bu yana Türkiye'nin her köşesinden büyük ilgi görüyor.

SOSYAL MEDYA VE İNTERNET BAĞIMLISI OLUP OLMADIĞINIZI ÖLÇÜYOR

Fenomen ve danışmanın kendi deneyim ve bilgilerinden yola çıkarak yazdığı ve internet bağımlılığını konu alan kitabı, sadece bu hastalık ile ilgili bilgi vermiyor. İnternetle İlişkisi Var kitabı aslında sizin bir sosyal medya ve internet bağımlısı olup olmadığınızı da ölçüyor. Üstelik bununla da kalmayıp bağımlıysanız ya da değilseniz size farklı yöntemler sunuyor.

İNTERNET BAĞIMLILARININ HİKAYELERİ ANLATILIYOR

Okuduğunuzda oldukça şaşıracağınız ilginç bilgilere ve internet bağımlılarının hikayelerine yer verilen İnternetle İlişkisi Var, okuyucuları tarafından da yakından takip ediliyor. Okuyucular yazardan imzalı kitap alabilmek için birbirleri ile yarışıyor. Türkiye'nin birçok şehrinde fuarlara katılarak kitap imzalayan ve hayranları ile buluşan yazarın bir sonraki imza günü 21 Nisan Cumartesi saat 14.00- 16.00 arasında. 25.TÜYAP İzmir Kitap Fuarında yerini alacak olan yazar 2.Salon'da Bence Kitap Standında hayranları ile buluşacak. İnternetle İlişkisi Var kitabınızı imzalatmak, interneti bağımlı olmadan etkili bir şekilde kullanmak ve Mehmet Burak Torun ile tanışmak için fuardaki yerinizi alın!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Burak Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title