Haberler

Koç Holding'in 8 Mart Mesajı Twitter'dan Geldi

Güncelleme:

Koç Holding katkılarıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırlanan bir afiş günlük iletişimde kullanılan eril dile dikkat çekiyor.

Koç Holding katkılarıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırlanan bir afiş günlük iletişimde kullanılan eril dile dikkat çekerek, bu tür kullanımların da cinsiyet ayrımcılığı olduğunu belirtiyor.

''CİNSİYET EŞİTLİĞİNİ SAĞLAMAYA SÖZLERİNLE BAŞLA''

Koç Holding'in bu sabah saatlerinde sosyal medya hesaplarından, #seçtiğimkelimeler hashtagiyle paylaştığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar afişi sosyal medyada büyük ses getirdi. Günlük iletişimdeki eril dilin yaygınlığına ve yanlışlığına dikkat çeken ilanda, bu tür kullanımların üstü çizildi. Afiş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde 'cinsiyet eşitliğini sağlamaya sözlerinle başla' mesajı ile sonlandı. İşte o ilan:

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Koç Holding Kadın Yaşam Haberler

500

Yorumlar (5)

bedrie:

Yok, cinsiyet eşitliğini sağlamaya nafakadan başla. 3 ay evli kalıp boşanan kadına adam ömür boyu maaş ödüyor. Eşitsiniz ya kaldırın bitarafınızı çalışın.

1
0
yanıtYanıtla
SultanMobil-IOS:

Erkek kadın nasıl eşit olabilir , sizin sevdiğiniz Amerikan'lar bile eşit görmez

0
0
yanıtYanıtla
al bir koyun daha:

Sen kimin kimi sevdigini nerden biliyorsun? Tayyip''iniz olamaz dedi diye kadin erkek esitligini kabul etmiyorsun galiba.

yanıt0
yanıt1
VATANSEVER:

kadına şiddet uygulayana verecen odunu bakalım bir daha kadına el kaldırabiliyor mu?

0
0
yanıtYanıtla
pillow fighter:

hiiiç boşuna yırtınmayın. . . konuyla ilgili bir sıkıntısı olan, zoruna giden, ikinci sınıf olduğunu düşünen ve bundan yakınan varsa kendisine uzuuuunca bir merdiven yaptırsın ve arşa tırmansın. . . varınca yaradana sorsun. . . neden bir tek ama sadece bir tek kadın peygamber yaratmadın?. . . fırsat bulursa şunu da sorsun. . . neden önce kadını (havva) değil de erkeği (adem) yarattın?. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title