Haberler

Sosyal Doku Projesi Saruhanlı'dan Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü 'Sosyal Doku' projesi Saruhanlı'dan başladı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 'Sosyal Doku' ekipleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Erdinç Karaköse ile Sosyal Hizmet Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu eşliğinde vatandaşların sorunlarını not etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin daha önce uyguladığı ve 17 ilçede sorunların tespit edilerek giderilmesi noktasında büyük önem taşıyan 'Sosyal Doku' projesi yeniden başladı. Proje kapsamında il genelinde bulunan mahalleleri tek tek ziyaret edecek olan 'Sosyal Doku' ekipleri çalışmalarına Saruhanlı'dan başladı. Saruhanlı'ya bağlı Çamlıyurt, Çınaroba, Develi, Bedeller ve Heybeli Mahallelerini Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Erdinç Karaköse, Sosyal Hizmet Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu eşliğinde ziyaret eden 'Sosyal Doku' ekipleri vatandaşların sesini duyurmak için evleri kapı kapı dolaştı. 'Sosyal Doku' ekiplerince gerçekleştirilen ziyaretlerde Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti ve bundan sonraki süreçte yapılmasını istedikleri hizmetleri belirttiler.

Manisa'nın ihtiyaçları tespit ediliyor

Projeyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Erdinç Karaköse, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla 'Sosyal Doku' çalışması başlatmış bulunuyoruz. Bu çerçevede ilk olarak Saruhanlı ilçemizdeki bütün mahallelerimizi tek tek geziyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın kendisinin bizzat ulaşamadığı bütün vatandaşlarımıza dokunmak, onlarla görüşerek sorunlarını, ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla buradayız. Bu kapsamda Çamlıyurt, Çınaroba, Develi, Bedeller ve Heybeli mahallelerini ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın yaşadıkları yerlerde herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını tespit ediyoruz. Bunları da rapor haline getiriyoruz. Çok sıcak bir çalışma oluyor. Bütün evlere, kadınlarımıza, çocuklarımıza ulaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde bütün Manisa'nın ihtiyaçlarını tespit etmiş olacağız. Böylelikle mahallelerin ihtiyaç ve sorunları her gün güncellenerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e sunulacak" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Saruhanlı Çamlıyurt Karaköse Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title