Haberler

Son Zamanlarda Hızla Kilo Veren Beren Saat'in Yeni Hali Şaşırttı

Güncelleme:

Soğuk havalardan etkilendiği için hasta olan ve klinik çıkışı görüntülenen Beren Saat'in aşırı zayıflaması dikkatlerden kaçmadı.

Beren Saat, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir klinikten çıkarken objektife takıldı. Ani hava değişiminden kötü etkilenen ünlü oyuncunun soğuk algınlığı şikayetiyle kliniğe geldiği ortaya çıktı.

SESİNİN KISIKLIĞINDAN SORULARI YANITLAYAMADI

Sesinin kısık olduğunu söyleyen ve bu nedenle soruları yanıtlamakta güçlük çeken Saat, apar topar aracına binip dinlenmek üzere evinin yolunu tuttu.

Son Zamanlarda Hızla Kilo Veren Beren Saat'in Yeni Hali Şaşırttı

HIZLA KİLO VERMEYE DEVAM EDİYOR

Beren Saat'in son dönemde bir hayli kilo verdiği gözlerden kaçmadı.

ORANGUTANLARI KORUMA KAMPANYASINDA DÜNYA İKİNCİSİ OLDU

Ünlü oyuncu Beren Saat, Greenpeace'in orangutanları koruma kampanyasında topladığı imza ile Oscar ödüllü oyuncu Emma Thompson'ın ardından dünya ikincisi olmuştu.

Son Zamanlarda Hızla Kilo Veren Beren Saat'in Yeni Hali Şaşırttı

Son Zamanlarda Hızla Kilo Veren Beren Saat'in Yeni Hali Şaşırttı

Son Zamanlarda Hızla Kilo Veren Beren Saat'in Yeni Hali Şaşırttı

Son Zamanlarda Hızla Kilo Veren Beren Saat'in Yeni Hali Şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beren Saat Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (57)

Adınızı Yazın:

Kim ne derse desin güzel kadin

11
19
yanıtYanıtla
MEHLİKA:

Beren hanim bence kenan dogulu sayesinde biraz daha özunu buldu.nebileyim evlilik sanki hayatina biraz daha sadelik ve zerafet katti.onceki yasam tarzi pek de aman aman degildi gibi.kari koca cok uyumlu ve olgun insan oldular.magazinden uzak bilincli toplum yararina bircok projede bulundular.onlari da tebrik edip mutluluklar diliyorum??

11
17
yanıtYanıtla
1010:

Mehlika o kadar yorum yazacağına açda kitap oku

yanıt20
yanıt1
selay:

Kadın dediğin etli butlu olacak

15
13
yanıtYanıtla
Kulp:

Etli butluyu doyurmak mesele hergün obezlik hastalığı ile uğraşmak mesele ruh halleri zaten bitik kim ne yapsın onları kör fodıl birini bulurlarsa sevinsinler

yanıt9
yanıt2
selay:

KULP''a hitaben. . . Etli butlu dan kastım tabii ki şişman ve uyumsuz bir beden değil, balık eti. Benim gibi yani.

yanıt5
yanıt7
bombacı sabri:

evet selayy çok dogruuuuu

yanıt4
yanıt5
Bu ne ya:

Zavallı sokak kıyafeti yok galiba , pijamalarıyla sokağa çıkmış.

19
7
yanıtYanıtla
bancar:

biz ona spor giyim diyoruz.

yanıt5
yanıt4
Aa:

Kadın her haliyle güzel ve karakterli biri bazıları onu kıskanıyorum demiyoda boş saçmq sapqn yorumlar yapıyo çok çok geçmiş olsun diyorum dilerim Allahtan biran önce iyi olup saplıgına kqvuşur inşallah

7
19
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title