Haberler

Son Yaz dizisi nerede çekildi? Son Yaz konusu nedir? Son Yaz dizisinin oyuncuları kimlerdir? Son Yaz ne zaman, hangi kanalda?

Güncelleme:

FOX TV'nin yeni dizisi Son Yaz, dizinin ilk bölümünün ardından izleyenlerin dikkatini çekti. Çekimleri geçtiğimiz aylardan başlayan ve yayın hayatına yeni giren Son Yaz dizisi hakkında merak edilenler arasında Son Yaz dizisi nerede çekildi? Son Yaz konusu nedir? Son Yaz dizisinin oyuncuları kimlerdir? Son Yaz ne zaman, hangi kanalda? soruları var!

Çekimleri geçtiğimiz aylardan başlayan ve yayın hayatına yeni giren Son Yaz dizisinin yapımcılığını Saner Ayar üstlenirken, yönetmen koltuğunda da Burak Arlıel oturuyor. 1 Ocak'ta ekran macerasına başlayan Son Yaz dizisi bugün 3. bölümüyle ekranlara geliyor! İzleyiciler, Son Yaz dizisi nerede çekildi? Son Yaz konusu nedir? Son Yaz dizisinin oyuncuları kimlerdir? Son Yaz ne zaman, hangi kanalda? sorularını merak ediyor. Sizler için derledik!

SON YAZ NEREDE ÇEKİLDİ?

Son Yaz dizisi çekimleri ilk olarak İstanbul'un çeşitli ilçelerinde başladı. Çekimler daha sonra İzmir'e taşındı. Dizinin çekimleri ileriki bölümlerde İzmir'in Seferihisar, Urla, Çeşme gibi ilçelerinde devam edecek.

SON YAZ KONUSU NEDİR?

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın'dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara'nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın'ı (Alperen Duymaz) Selim Kara'nın bizzat koruması…Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.

Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim'i; İzmir'de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir. Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün'ü ailesinin yanına İzmir Çeşme'de bulunan Adalet Sitesi'ne götürmek zorunda kalır.

Selim'in beklenmeyen misafiri Akgün'ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege'de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir

SON YAZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR? SON YAZ OYUNCU KADROSU!

  • Akgün Gökalp Taşkın (Alperen Duymaz)
  • Selim Kara (Ali Atay)
  • Canan Kara (Funda Eryiğit)
  • Yağmur Kara (Hafsanur Sancaktutan)
  • Fatih Doğanay (Emre Karayel)
  • Metin Yaman (Sinan Tuzcu)
  • Serap Gök (Şebnem Dönmez)
  • Selçuk Taşkın (Arif Pişkin)

SON YAZ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Son Yaz dizisi her Cuma saat 20:00'da FOX TV'de!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Saner Ayar Yönetmen İzmir Dizi Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title