Haberler

Son Dakika: Yaşlı komşusuna saldıran ünlü şarkıcı Halil Sezai, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi

Güncelleme:

Son dakika: Bir süredir husumetli olduğu yaşlı komşusuna şiddet uygulayan ünlü şarkıcı Halil Sezai, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Önceki gün 67 yaşındaki komşusunu darp ettiği görüntüler ortaya çıkan şarkıcı Halil Sezai tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

2 SAAT İFADE VERDİ

Tuzla'da film çekimi nedeniyle tartıştığı 67 yaşındaki komşunu darp eden şarkıcı Halil Sezai, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakılmıştı. Savcılık, dün Halil Sezai'nin polis eşliğinde adliyeye gelerek ifade vermesini talimatı verdi. Halil Sezai'nin, "Silahla Kasten Yaralama", "Hakaret", "Konut Dokunulmazlığını İhlal" ve "Tehdit" suçlarından ifadesi alındı. Bugün yaklaşık 2 saat ifade veren Sezai, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Polis eşliğinde adliyeye gelen ünlü şarkıcının sağ elinin sargılı olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Son Dakika: Yaşlı komşusuna saldıran ünlü şarkıcı Halil Sezai, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Halil Sezai ve 'İncir Reçeli', 'Bölük' ve 'Cennet' gibi filmlerin yönetmeni Aytaç Ağırlar, Tuzla Postane Mahallesi Cafer Bey Sokak'ta film çekimi için villa kiraladı. Halil Sezai kiraladığı villada film çekimi yapmak istedi. Ancak dört villadan oluşan sitede oturan Hüseyin Meriç ve Mesih Meriç, ünlü şarkıcının villada film çekimine izin vermedi. Sanatçı ve diğer villa sahipleri arasında bu nedenle nisan ayından itibaren tartışma ve anlaşmazlıklar yaşandı.Halil Sezai önceki gün saat 10:00 sıralarında Hüseyin Meriç'in ikametine yanında iki kişi ile birlikte geldi.

Sezai burada Meriç'i darbederek tehdit etti. Olay yerinden ayrılan sanatçı ve yanındakiler hakkında Hüseyin Meriç karakola giderek şikayetçi oldu. Polis İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na haber vererek tahkikat başlattı. Gelişmelerin ardından Halil Sezai'nin yaşlı komşusuna dakikalarca şiddet uyguladığı güvenlik görüntüleri basına bomba gibi düştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halil Sezai Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (66)

GÜMÜŞ:

BEN DAHA ADLİYEYE SEVK EDİLİRKEN DEMİŞTİM. TÜRKİYE DE ADALETİN ÖZETİ. TWİTERDAN ÖNCE SERBEST, TWİTERDAN SONRA TUTUKLAMAYA SEVK

43
8
yanıtYanıtla
kara:

adalet adalet adalet adalet

46
3
yanıtYanıtla
o değilde:

adam ölse ne olacaktı ayyaştipli dertli

38
9
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Halil Sezai şeytanlık yapmasını biliyorsan taşlanmaktan rahatsız olmayacaksın. Bekle gör insanlar seni nasıl protesto edip ünsüz biri yapacaklar.

34
3
yanıtYanıtla
misafir:

hay eline sağlık doğru söylüyorsun

yanıt5
yanıt0
GÖSTERMELİK:

ÜLKEDE HER GÜN BİNLERCE KAVGA TACİZ HIRSIZLIK GASP VS. BİR SÜRÜ OLAY OLUYOR VE HİÇ KİMSE TUTUKLANMIYOR.

24
13
yanıtYanıtla
huseyn:

tabi yaptığın yanına kar kalsın öylemi

yanıt3
yanıt5
GÖSTERMELİK:

BENDE ONU DİYORUM YA YAPANIN YANINA KAR KALIYOR. ADALET OLMAYINCA BÖYLE OLUYOR. HERKES KENDİ ADALETİNİ SAĞLAMA PEŞİNDE.

yanıt3
yanıt0
gamze:

nereden biliyorsunuz ki okadar da emin konusuluyor ki hayret verici gercekten.

yanıt0
yanıt0
yuh olsun:

asla dinlemem artık. . . yazıklar olsun

29
6
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title