Haberler

Üç çocuğunun eline tüfek verip atış yaptıran baba, o anları "Şimdiden alışıyorlar" notuyla paylaştı

Güncelleme:

Aksaray'da 2'si yaşı küçük 3 oğluna atış talimi yaptıran baba, 2 çocuğunun eline tüfek, diğer çocuğuna ise tabanca vererek atış yaptırdı. O anları "Şimdiden alışıyorlar" notuyla sosyal medya üzerinden paylaşan baba jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Aksaray'ın merkeze bağlı Hatipağatolu Köyü Küme Evleri mevkisinde edinilen bilgiye göre Zeki D. (39), 12 - 17 ve 19 yaşlarında olan 3 oğlunun eline tüfek ve tabanca vererek köydeki evlerinin önünde atış yaptırdı.

"ŞİMDİDEN ALIŞIYORLAR"

17 ve 19 yaşındaki 2 oğluna tüfek, 12 yaşındaki oğluna da tabanca veren Zeki D., çocuklarına talimat vererek atış yaptırdı. Meskun mahal içerisinde hiçbir güvenlik önlemi almadan tabanca ve tüfeklerle çocuklarına atış talimi yaptıran baba, bir de atış talimini kendisi telefon kamerasıyla çekerek, "Askere gitmeden talim" ve "Şimdiden alışıyorlar" başlığıyla sosyal medya üzerinden paylaştı. Maganda baba, zaman zaman kendisi de çocuklarıyla birlikte atış yaptı.

TABANCA, TÜFEK VE ÇOK SAYIDA MERMİ ELE GEÇİRİLDİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri tespit eden Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçti. Köyü ve evi tespit eden jandarma ekipleri köy evine baskın yaptı. Baskında baba Zeki D. yakalanarak gözaltına alınırken, ekipler evde geniş çaplı arama yaptı. Yapılan aramada 1 adet ruhsatlı tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 500 adet 9 mm çapında tabanca fişeği 2 adet av tüfeği fişeği ele geçirirken, atış yapılan yerdeki aramalarda ise 10 adet av tüfeği kapsülü, 5 adet tabanca fişeği kovanı ele geçirildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Jandarma ekiplerinin baskını ardından gözaltına alınan Zeki D. sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Burada ifadesi alınan Zeki D. işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesine sevk edildi. Jandarma ekipleri tarafından adliyeye getiren şüpheli çıkarıldığı savcılıkça adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen tüfeklere, mühimmatlara el konulurken, bulundurma ruhsatlı olan tabancanın ruhsatı iptal edilerek savcılıkça el konuldu. Baba Zeki D'ye ilgili kanunlardan para cezası kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (9)

CO HART:

BAKIN ARKADAŞLAR BU AKSARAYDAN ADAM CIKMAZ EĞER UZAKTAN YAKINDAN MUHATAP OLMAYIN

15
6
yanıtYanıtla
veli:

adam ne yapmış cocuklara atış talimi yaptırmış hemde av tüfegiyle keleşle sıkana ses yok iç anadolu insanı eline av tüfegi alsa suc bunun neresi suç

7
13
yanıtYanıtla
Abc:

Adli kontolle serbest miş. Geleceğin magandaları böyle yetişiyor

12
3
yanıtYanıtla
oysa:

mal yine mal oysa o çocukların elinde kalem olsaydı aldıkları eğitimle övünseydi insanlığa ve ülkeme insan gibi üç evlat yetiştirdim diye övünseydi nerde o beyin üç tane terörüst yetiştirdi haydi hayırlısı

8
7
yanıtYanıtla
GANYOTÇU:

Valla senden ala mal yok belli nerden biliyorsun terörist olduklarını, abd ye israle bak çocuklar kaç yaşında silah kullanmaya başlıyor, at gözlüklerini çıkarda etrafına bak andaval

yanıt6
yanıt4
Filozof:

Devlet ruhsatlı silaha yıllık 200 adetten 1000 adete Mermiye yükseltti ... bi taraftan da bulundurma ruhsat Lı silaha da çekmeceden dışarı çıkarman yasak dedi peki bulundurma ruhsatlı silah sahibine 1000 adet mermiyi de veriyorsun adam nerde kullanacak bu mermileri poligona gitme şansı çok az gitsen ordan pahalı mermi alacan ... bulundurma adı atiltında olan bu ruhsatların il içerisinde taşıma serbestliği gelmeli

4
8
yanıtYanıtla
Adaletin kılıcı kesmiyor:

Bu hainlere ceza yok mu?

3
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Cehalet Türkiye Cumhuriyetinin en büyük düsmanidir

1
0
yanıtYanıtla
mert:

geleceğin katilleri böyle yetişiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title