Haberler

Otobüste oturan çocukları kaldırmak istedi, yumruklarla darbedildi! Anbean kamerada

Güncelleme:

Çekmeköy'de seyir halinde olan bir İETT otobüsünde, yabancı uyruklu çocukları oturduğu yerden kaldırmak isteyen bir kişi ile diğer yolcular arasında tartışma çıktı. Sinirlerin gerilmesiyle yumruklu kavgaya dönüşen tartışma nedeniyle otobüs adeta ringe döndü. Yumruklu kavga yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Çekmeköy'de seyir halinde olan bir İETT otobüsünde yolculuk eden bir adam, iddiaya göre anneleriyle beraber otobüse binip koltuklarda oturan yabancı uyruklu 3 çocuğu oturdukları yerden kaldırmak istedi.

KARŞI ÇIKANLAR OLUNCA KAVGA BAŞLADI

Otobüsteki diğer yolcular da çocukları kaldırmak isteyen kişiye tepki göstererek engel oldu. Bunun üzerine yolcular arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede sinirlerin gerilmesiyle yumruklu kavgaya dönüştü. Çocukları kaldırmak isteyen yolcu ile diğer birkaç yolcu birbirlerine yumruklarla saldırdı. Kavgaya tanık olan yolcuların ve kadınların de panik yaşayarak çığlıklar atmasıyla otobüs adeta ringe döndü.

YAŞANANLAR KAMERADA

Tartışan kişiler bir süre boyunca diğer yolcular ve otobüs şoförünün çaba ve itirazlarına aldırmadan birbirlerini darp etmeye devam etti. Otobüste, çocukları oturdukları yerden kaldırma nedeniyle çıkan yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

kavga İETT 3. Sayfa Güncel Haberler

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

500

Yorumlar (31)

Antepli Antepli:

mülteci dolu her yer trafikte bunlar.piknik alanında bunlar denizde kıyıda bunlar yolda kaldırımda bunlar.yani vatansızlar beleş vatan sahibi bedava yol trafik sahibi oldular.kalksınlar koltugumuza biz oturacagızzz.

260
102
yanıtYanıtla
Aytekin:

Nefes alacak yeri olmayan otobüste kavga etmeyi nasıl başarabildiniz... Sinirler geriliyor. Bu konudan bağımsız olarak söylüyorum. Bir çok konuda Türk olanın önceliği olmalı. Bir çok ülke bu şekilde yapıyor. Sen misafire, misafir olduğunu her fırsatta hatirlatmazsan şımarır tepene çıkarlar...

250
110
yanıtYanıtla
ErdemYılmaz10:

suriyelileri sadece otobüsten değil komple ülkeden kaldırıp atmak lazım

254
100
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

HASTALIKLI BEYIN ZERRE KADAR INSANLIK YOK SENDE

yanıt49
yanıt175
Kenan Tetik:

Levent al evinde besle

yanıt120
yanıt34
Zulkarneyn :

İnsanlara sadece yabancı oldukları için aşağılayıp, zulüm edecek kadar kaba, görgüsüz ve vicdansız bir toplum haline ne zaman geldik? Yazık...

148
176
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Sen onlara uyma al hepsini evinde besle

yanıt40
yanıt14
Fakır:

olayı izledim bu şahsı döverek iyi yapmışlar. eleman sanki dersin memleketin tek sahibi

146
172
yanıtYanıtla
kadir özdemir:

suriye demek ortadoğunun kalbi demek devlet eğer bunları kovarsa sen orada hangi suriyeli savaşçı ile yan yana pkk ya deaşa ypg ye karşı savaşacaksın bunlarda suç arayan zavallılar siz önce gidin bizim orda askerimizi şehid eden pkklıların siyasi partisiyle işbirliği yapan kravatlı katilleri o meclis koltuklarından kaldırın

69
219
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Sende suriyelisin anlaşılan

yanıt107
yanıt20
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title