Haberler

Son Dakika: Muğla'nın Dalaman ilçesinde havalimanına 500 metre mesafedeki ormanlık alanda yangın çıktı

Güncelleme:

Son dakika: Muğla'nın Dalaman ilçesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Havalimanına 500 metre mesafede başlayan yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Dalaman Havalimanı'ndaki yolcular, yangını korku dolu gözlerle izledi.

Dalaman'ın Cafer Mahallesi Kuzmuar mevkiindeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda, saat 15.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Dalaman Havalimanı'nın da karşısında yer alan ormanlık alandan yükselen dumanlar nedeniyle olay yerine ekipler sevk edildi. Helikopterlerle havadan ve arazöz ile orman isçilerince karadan müdahale sürüyor. Yangının şu an için havalimanına herhangi bir tehdit oluşturmadığı da öğrenildi. Ekiplerin çalışmalarına vatandaşlar da destek veriyor.

Son Dakika: Muğla'nın Dalaman ilçesinde havalimanına 500 metre mesafedeki ormanlık alanda yangın çıktı

KORKU DOLU GÖZLERLE İZLEDİLER

Sabah'ın haberine göre, memleketlerine dönmek için Dalaman Havalimanı'na gelen yolcular, seyahat saatlerinin gelmesini beklerken yan taraftaki ormandan çıkan dumanları korku dolu gözlerle izledi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Diğer yandan yerleşim yerlerine çok yakın olan Dalaman Havalimanı'na birkaç kilometre uzaklıkta başlayan yangına, karadan ve havadan yoğun müdahale sürüyordu. Çok sayıda helikopter ve uçağın müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1,5 saatlik bir uğraş sonucu kontrol altına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dalaman Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (2)

ahmet say:

aç sınırı gelen geçen girsin sonra heryer yanıyor sınırdan geçenler kim neyin nesi bilen yok sırf oy alabilmek için dışardan birsürü adam doldurdular ülkeye kendi vatandaşınada dalga geçer gibi çay ikram etsinler pardon fırlatsınlar

14
16
yanıtYanıtla
Ersin Durum:

Marmaris te yanan Bağzı yerleri gördüm bunlar bilerek yapılıyor Allah belalarını versin hatta devlet aciz düşsün diye farklı farklı yerlerde yakılıyor

27
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title