Haberler

Son Dakika: MSB'den Yunanistan'da Türk bayrağının yakılmasına çok sert tepki: O eller kırılır

Güncelleme:

Son dakika: Atatürk'ün doğduğu Selanik'te Türk bayrağının yakılmasına çok sert tepki gösteren Milli Savunma Bakanlığı, "Şanlı Bayrağımıza uzanan kirli eller kırılır" açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz cuma günü Ayasofya'nın 86 yıl sonra cami olarak açılmasının ardından Yunanistan'ın rahatsızlığı sürüyor. Son olarak Selanik'te Türk bayrağına karşı yapılan saldırıya Milli Savunma Bakanlığı'ndan "Türk Bayrağı'nın yakılmasını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Şanlı Bayrağımıza uzanan kirli eller kırılır" açıklaması geldi.

"TAHRİK VE TACİZLERE DERHAL SON VERİLMESİNİ İHTAR EDİYORUZ"

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yunanistan'ın Selanik kentinde Türk Bayrağı'nın yakılmasını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu ve benzeri tahrik ve tacizlere derhal son verilmesini ihtar ediyoruz. Şanlı Bayrağımıza uzanan kirli eller kırılır."

Son Dakika: Yunanistan'da Türk bayrağının yakılmasına çok sert tepki: O eller kırılır

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Yunanistan Selanik Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (55)

REALIST:

Türkiye Yunanistanla asla bir savasi göze alamaz kendi sonu olur..arkasinda Abd. Ab Rusya Israil var Türkiyenin arkasinda kim var.. ha simdide burada söylüyeyim yarin Yunanistan korktu panikledi geri adim ati gibi asparagas haberleri duyacigiz..yilardir bu böyle..cünkü bunun böyle olduguna inanan ülkede sürüce koyunun varilgindandir..

11
36
yanıtYanıtla
Mesela:

Realist Yunan ataların arkasına cokda guvenmesin. Unutmaki onları arkalariyla beraber yıllarca yonettik ve...... Ayasofya daha başlangıç Yunan soyu kuruyacak

yanıt17
yanıt8
YABANCI:

REALIST . . . Bizim Arkamızda Libya İle Suriye Var Yeterli Değil Mi. . SEN NEDEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN UMARIM . . . Rabbimiz Bize Yeter

yanıt9
yanıt3
Bumbum:

cok korkma realist korkaklar ölüdür yazık sana yazık....

yanıt4
yanıt3
Ömer Öner:

Realist bizim arkamızda YERİN GÖĞÜN YARATICISI HERŞEYDEN ÜSTÜN VE KUDRETLİ ALLAH VAR ALLAH biz ancak şehadetle gideriz siz ise korkuyla

yanıt1
yanıt0
Hüsnü ekinci:

Heybeli ada ruhban okulu camiye çevrilsin.bayram namazı orada secde edilsin.?önemle kudursunlar.

23
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ne yapacaksiniz..bir kac gün öncede ayni durum olmustu ayni hikaye..anlasilan yarinda ayni durum olsa ayni hilayeleri dinlemeye devam edeceğiz..

6
17
yanıtYanıtla
Conan:

Sana hikaye geliyor anlaşılan yunan tohumu

yanıt8
yanıt2
TONYALI HAYRİ:

Ne istiyordunuz bir bayrak yakıldı diye yunanistan ile savaş mı.Yazması kolay Fakat savaşmaya gelince kaçacak delik ararsınız.

yanıt3
yanıt6
kendi haline bırakın gitsin:

Yunan hem korkar hem havlar . .

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title