Haberler

Maske takması konusunda uyarılan kadın, hastanede terör estirdi

Güncelleme:

İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen bir kadın, kendisini maske takması yönünde uyaran polis memurlarına ve hastane görevlilerine saldırdı. Hastanede polis odasına dalan kadın, polislere ait jop ile odanın camlarını kırdı. Saldırgan kadın polisleri de yaraladı.

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne gelen bir kadın maske takmadığı için uyarılınca adeta terör estirdi. Polis memurlarının ve görevlilerin uyarısı ardından hastanede bulunan polis odasına dalan kadın, odadan aldığı jop ile polis odasının camlarını kırıp içeride polis memurlarını ve görevlileri yaraladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU

Olay sonrası etkisiz hale getirilen kadın gözaltına alındı. Emniyette ifade veren şüphelinin ağır hakaret içerikli bir savunma yapması dikkat çekti. Şüpheli ifadesinde, hem polis memurlarına hem de görevlilere kendisinin maske takmasından dolayı sitem ettiğini söyleyerek polis camını kırmadığını ileri sürdü. Kadının saldırı anları anbean güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (14)

hataylı:

polise askere bu olaylara mudahele için şok tabancası vermek lazım madem insnalar artık azmış birazda bu şekilde bir etkisizleştirme yapabilir en azından temas olmaz ve polis taciz suçlamasına maruz kalmaz elektirikli şok tabancaları şart oldu.

10
0
yanıtYanıtla
erdem:

türk polisine yakışmayan hareketler kaç polis ve güvenlik görevlisi var bir şişko et yığınına zaptedemiyorlar yazık valla yazık ama bu kadını var ya benim elime vercekler yemin ederim o maskeyi sadece ağzına burnuna değil kafasının heryerine takar cezası ne olcak bunun şimdi bi ifade 900 tl para cezası serbest

9
0
yanıtYanıtla
KARA KALPAKLI KURT:

Bu polislerin hepsinin gorevden el çektirilmesi lazim. Göz yaşartıcı sprey ve jopunu kaptirmış tabancasını da alabilirdi. Torpille mi aldınız bunlari?

7
0
yanıtYanıtla
selam:

kadının beyanı esastır istanbul sözleşmesi video olmasının bir anlamı yok kadın ne beyan ederse doğru olan oodur kadın yalan söylemez

1
5
yanıtYanıtla
kara:

işlerine gelmedimi memlekette özgürlük yok diye nara atanlara gelsin bu video, çok metettikleri avrupada polis kelepçe takamadığı için insan öldürüyor

6
0
yanıtYanıtla
xl:

Terbiyesizlik edepsizlik diz boyu oldu saldırmak serbest nasıl olsa teşkilat var teşkilatı arasın maske takmayanlar

5
0
yanıtYanıtla
i.sözleşmesi:

kadınlarımız hiç yalan söyler mi . camı kırmamış, , saldırmamış , ((kapatın gözünüzü çünkü kadının beyanı esastır. ;))

3
1
yanıtYanıtla
Baytar:

Verseydiniz sopayı ne bakıyonuz

4
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

Orda jopunu kaptıran kadının görevine son verilmeli. Daha kendini koruyamıyor milleti nasıl koruyacak. Ayrıca kadına da en az 5 sene verilmeli.

1
0
yanıtYanıtla
Kromagnon:

Butun seyreden guvenlikcilerin isine son verin, yerlerine 2, 3 saglam adam alin. Bu ne ya. Hepsi trene bakar gibi bakiyor. 10 kisi 1 kadinla bas edemediniz.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title