Haberler

Miras kavgasında kardeş, ağabeyini tüfekle vurarak öldürdü

Güncelleme:

Kayseri'de iki kardeş arasında miras yüzünden çıkan kavga kanlı bitti. Pompalı tüfekle vurulan ağabey, hayatını kaybetti.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Ağırnas Mahallesi Çayırharman sokakta meydana gelen olayda babaları vefat eden Rüstem Yıldız ve Fedayi Yıldız isimli iki kardeş tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Rüstem Yıldız, ağabeyi Fedayi Yıldız'ı pompalı tüfekle vurdu. Fedayi Yıldız vücuduna isabet eden kurşunlar yüzünden ağır yaralanırken Rüstem Yıldız olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

112 ekiplerinin olay yerindeki ilk belirlemelerinde Fedayi Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Fedayi Yıldız'ın cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken ağabeyini vurduktan sonra kaçan Rüstem Yıldız da jandarma ekipleri tarafından yakalanarak işlemleri yapılmak üzere ilçe jandarma karakoluna götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Melikgazi Jandarma Kayseri kavga 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

CAN DEP:

Al bütün Kayseri senin olsun ne yapacaksin kardes katili oldun..

13
1
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN TORUNU TOLGA PAŞA SİBGA:

KIYAMET KOPUYOR KIYAMET. DÜYNANIN İPİ KOPMUŞ BOŞLUKTA HIZLA YUVARLANIYOR NE ZAMAN NEREYE ÇARPACAĞI BELLİ DEĞİL. YÜCE YARATAN SONUMUZU HAYIR EYLESİN.

11
0
yanıtYanıtla
BRO:

Ne oldu şimdi, birisi mezara birisi mapusa. Kimseye kalmadı miras.

8
1
yanıtYanıtla
HAMİT:

Anadolu da her zaman genelde böyledir. Resmi olan miras hukuku hiçe sayılır. Kanun abidir istediği gibi hareket eder ve baskı kurar kızlara hiç bir hak tanımaz ve mirasta en büyük dilimi kendine çekmeye çalışır ve bazen de öldürülür bu örnekte olduğu gibi. Resmi kanunlar uygulanmış olsa idi böyle ölümlü sonuçlar ortaya çıkmazdı ve herkes hakkına razı olurdu.

7
0
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Bunlar dünyada cehennemden oraya kesin gideceğine dair tescil belgesi alanlar.

5
0
yanıtYanıtla
mal ak:

havadan gelmiş ona bile itiraz edip ölümlü olay yaratıyorlar ruh hastası şebekler

4
0
yanıtYanıtla
Terli mi:

Pompalı değil av tüfeği. Pompalı diyorlar ki AV SEKTÖRÜ zarar görmesin diğer canlılar katledilirken insanı katleden POMPALI suçlu olsun. Özel Okullar para kazansın diye açıp koronadan ölen çocuğumuz olunca da suçlu bulacaklar bir tane bakalım ne olacak?

1
1
yanıtYanıtla
Terlinin:

Yaptığı yorumu anlayan varmı

0
0
yanıtYanıtla
KARADENİZ:

Bu mesele ülkenin yüzde 80. de olan sorundur. Baba adaletli davranmayınca öldükten sonra çocukları birbirine kırdırıyor. Kız çocukları ise miras tan mahrum edilir nasıl olsa kocası bakacak diye evlat ayrımı burada başlıyor işte evdeki büyük kardeş ağırlığını koyar istediği gibi hareket eder bu ticarettede geçerli yaş, ça büyükse ben yaptım her şeyi hesabına gider kardeş dinlemek zorunda kalır mecbur ağabeyin saygı göstermek zorundasın belli bir zaman sonra küskünlükler ve ayrılıklar başlıyor

0
0
yanıtYanıtla
vatandas:

Yorumunuzu Yazınız...neyi paylasamiyorsunuz esit bi şekilde paylaşsaniz bu hallere dusmessiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title