Haberler

Yaralı kurye, zimmetli pantolonunun kesilmemesini istedi! Olay yerine gelen patron, duruma müdahale etti

Güncelleme:

Edirne'de motosikletin devrilmesi sonucu yaralanan sürücünün, müdahale için korumalı pantolonu kesilmek istendi. Yaralı sürücü pantolonun zimmetli olduğunu belirterek kesilmemesini isterken, kaza yerinde bulunan patronu ise "Manyak mısın oğlum?" diyerek pantolonun kesilmesine izin verdi.

Edirne'de müşterisine paket servis götüren kurye Ç.E'nin kullandığı motosiklet, Barutluk Mahallesi'nde kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen sürücünün yanına giderek yol güvenliğini sağladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

ZİMMETLİ PANTOLONUNUN KESİLMEMESİNİ İSTEDİ

Acil Servis ekipleri yaralı sürücünün sol ayağına müdahale etmek için, sürücünün üzerinde bulunan korumalı pantolonu kesmek isteyince, sürücü pantolonun üzerine zimmetli olduğunu ve kesilmemesini rica etti.

Yaralı kurye, zimmetli pantolonunun kesilmemesini istedi! Olay yerine gelen patron, duruma müdahale etti

"MANYAK MISIN OĞLUM?"

Kaza mahallinde bulunan yaralı sürücünün patronu ise "fark etmez kesin, manyak mısın oğlum" diyerek korumalı pantolonun kesilmesine izin verdi.

Hafif yaralı sürücü Ç.E. ambulansla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Acil Servis Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

0131:

eger böyle bir durumda pantolonun maliyetini düsünüyor ve korkuyorsak demekki ülke olarak ucurumun dibine vurmak üzereyiz. .

59
25
yanıtYanıtla
Kemal:

Olm varya, kiyamet zebanileri gibisini ya. Herseyi evirip bukup, kivirta kivirta nasilda oraya cekebiliyosunuz be. Bi sanat bu herhalde...

yanıt0
yanıt0
fakir:

Manyak değil adamın parası yok parası

58
2
yanıtYanıtla
ACINASI DURUM:

Bu refah ve bolluk içerisinde yaşayan toplumun (!) candan önce malı düşünür hale getiren yokluğun göstergesidir. :/

47
7
yanıtYanıtla
MORİS:

bi gelsin uygulaması alman firması adamlar memur gibi maaslarıda iyi. adam zorla iş bulmus kaybetmek istemez. hem edirnede okadar iş imkanı yok. hemde adamın nekadar borcu sıkıntısı var bilemeyiz

43
9
yanıtYanıtla
Kemal:

Kafanmi guzel kocum?

yanıt0
yanıt0
baban:

bu sekilde 10 calisanim olsun dunyaya hukmederim

39
8
yanıtYanıtla
Jack:

Sonra gözünü Mars’a dikersin patron değilmisin

yanıt0
yanıt0
Babanında babasıyım:

Az maaş verip cok kullanırsın!

yanıt0
yanıt0
JOKER:

Evlatlarını öyle yetiştir sonra dünyaya hükmedersin. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title